Левски пуска още в понеделник билетите за мача с Лацио

Схемата на финансирането включва два основни спонсора, единият от които е МТел, и клуб "100", Иво Тонев вече дари 10 000 лева

Левски пуска още в понеделник билетите за мача с Лацио
Днес в 12,00 часа в хотела на ДЮШ на „Герена” се състоя пресконференция на инициативния комитет по честванията на 100-годишния юбилей на ПФК Левски. На събитието присъстваха Константин Папазов – треньор на баскетболния тим на Левски и съпредседател на Фонд „100 години Левски”, Милена Модева – маркетинг-директор на ПФК Левски, Ина Йорданова – председател на Фонд „100 години Левски” и Владимир Владимиров – председател на НКП Левски. Пресконференцията бе по повод поредицата от събитията, отбелязващи 100-годишния юбилей на клуба, както и ключовия момент от честванията – мачът с италианския гранд Лацио.
 
Двубоят ще се състои на 23 май от 21,45 часа на Националния стадион „Васил Левски” и ще бъде предаван пряко по БНТ. Билетите за мача по случай 100-годишния юбилей на Левски, ще бъдат с цени, които са белязани с много символика. Пропуските за Сектор Г ще струват 7 лева и 20 стотинки. Идеята е да се почете най-паметната победа на „сините“ във Вечното дерби, а именно успехът със 7:2 над ЦСКА. В Сектор Б ще се влиза срещу пропуск от 10 лева, което в е свързано със 100-годишнината. В Сектор В билетите ще струват 14 лева, а в Сектор А – 19, което символизира годината на създаване – 1914. Във ВИП-ложите ще се влиза срещу 245 лева, което символизира 24-и май (24.05). По всяка вероятност билетите ще бъдат пуснати в предварителна продажба още от понеделник.
 
„Схемата на финансирането включва два основни спонсора, единия от които е МТел. Надяваме се голяма компания да се включи към тях. Следват спонсори, които ще отделят по 10 000 лв. Два пакета вече са закупени, единия от които е от Иво Тонев и неговите съдружници от Найт Флайт. Следва клуб 100 на хора, които може да отделят по 1000 лв. До момента има 15 закупени пакета, надявам се този клуб да нарасне до 300”, сподели още Тити Папазов.
 

От своя страна Милена Модева сподели, че екипът който участва в организацията по честванията е голям и организацията е много стройна, като дейно участие взима основният спонсор Мтел, както и представители на спортния и футболния клуб, Фонд „100 години Левски”, НКП и тръстът „Синя България”. Освен с мач, юбилеят ще бъде отбелязан и чрез други събития, някои от които вече отминаха. Сред тях са издаване на книга за 100 годишнината на клуба, филм за феновете, изработването на юбилейната емблема, награждаване на заслужили спортисти, 6 детски турнира, преименуване на три улици в София, облагородяване на Могилката, издаването на юбилейни календари и др. 

Ас на Витоша (Бистрица) е обект на интерес от професионални клубове

Николай Замфиров има 3 гола в петте си изиграни мача за "тигрите" до момента

Пьотровски донесе 180 000 евро в касата на Лудогорец

Звездата на разградчани ще участва на Евро 2024 това лято

Деветият в Полша си хареса Турицов

Защитникът на ЦСКА е почти сигурно напускащ след края на сезона

Левски иска да продължи положителната серия при домакинството на Славия

"Сините" приемат столичния си съперник на "Герена" от 19:00ч.

Етър и Пирин рестартират шампионата с важен мач

Сблъсъскът в Благоевград започва в 14:00ч.

Съдбоносна среща на "Герена"

Вижте подробности

Етър без Шано за мача срещу Пирин

Французинът не е на разположение на треньорския щаб

Добри новини за звезда на Берое, избегна затвора

Себастиан Вия има поводи за радост

17-годишен младок попадна в групата на Крумовград за мача с Арда

Става въпрос за Николай Данаилов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки