Коко Динев: Финансирането на бомбите идва от Атанас Узунов

Собственикът на Локомотив ще остане в клуба, ако получи подкрепа от истинските фенове на тима

Коко Динев: Финансирането на бомбите идва от Атанас Узунов

Собственикът на Локомотив (Пд) Константин Динев хвърли вината за ексцесиите по време на пловдивското дерби с Ботев (Пд) върху бившия административен директор на Локомотив (Пд) Атанас Узунов.

"Узунов наистина беше изгонен поради тази причина, наистина е имал такива контакти с най-различни фенове. Не искам да наблягам на тази тема, да участвам в политически интриги. Единственото, което знам от достоверен източник, е, че финансирането за тези бомби е от Атанас Узунов. Бомбите струват пари. Откъде ги е взел парите, не знам."

"Всички знаем какво е обяснението. Феновете се опитаха и успяха да докарат отбора до дестабилизация и това беше предварително тяхна цел, подготвяна дълго време. На някои хора им е угодно Локомотив да не е силен, за да са силни те. Това е една малка група фенове. В цялата страна, във всеки отбор има такава група. Апелът е към всички хора да изгоним тези, може да кажем бандити и хулигани, за да се върнат нормалните хора по стадионите. Дойдох днес, защото не исках да излиза, че се крия, и исках да подкрепя отбора след всички тези неща, да им дам увереност, да се преборим. Според мен имаме сили да играем финал", каза още Коко Динев на почивката на реванша с Лудогорец.

"Разговаряме с футболистите. Има 15 дни забавяне само на една заплата. Не е сигурно дали ще остана в Локомотив, очаквам нормалните фенове да ме подкрепят, да се върнат истинските фенове. 200 хиляди обичат отбора, заради 20-30 души се появяват такива ексцесии. Може да си тръгна, ако не намеря подкрепа. Имам желание да говоря с всички добронамерени хора, а не с тези, които искат да живеят на гърба на Локомотив", добави собственикът на пловдивския Локомотив пред Нюз7.

"След като се върне от отпуска си, Атанас Узунов ще бъде санкциониран за кражбите по време на службата си. Феновете са счупили ограда на стадиона на Ботев (Пд) и Узунов казва, че имаме да плащаме 5,400 лева, вместо 2,400", продължи с обвиненията Динев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки