Станков: Горд съм, ако Камбуров беше вкарал дузпата...

"Лудогорец няма нужда от такава съдийска помощ, тотално ги надиграхме и не по-малко заслужавахме да сме на финал"

Станков: Горд съм, ако Камбуров беше вкарал дузпата...
Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Станков заяви, че се гордее със своя отбор и смята, че „черно-белите” напълно са надиграли Лудогорец на реванша от полуфиналите за Купата на България и са заслужавали да продължат напред. Локо спечели с 1:0, но отпадна заради загубата с 0:2 в първата среща. Драмата дойде в самия край на редовното време, когато авторът на гола Мартин Камбуров изпусна от дузпа да вкара мача в продължения.

„Жалко е. Първо искам да поздравя нашия отбор за играта в днешния мач. Показахме, че сме отбор с характер и съвсем малко не ни достигна. Имахме в края на мача дузпа. Ако Мартин я беше вкарал... но случва се, всеки може да пропусне дузпа. Вижда се, че разликата между нас и Лудогорец не е голяма. Мисля, че тотално надиграхме Лудогорец”, коментира Станков след двубоя.

Според него Лудогорец е получил ненужно съдийска помощ в мача, а Локомотив е заслужавал не по-малко от „орлите” да играе на финала.

„Не искам да се отклонявам, но имаше толкова много ситуации, в които нашият отбор беше ощетен. Лудогорец няма нужда от такава помощ. За мен решаващи се оказаха двата гола в Разград и това, че имахме чисти ситуации сега, при които можеше да отбележим гол. Генерално в двата мача нашият отбор по нищо не отстъпваше и не заслужаваше по-малко да се класира за финала”, сподели наставникът на „смърфовете” пред „Нюз7”.

Станков още не знае дали ще остане начело на отбора и бъдещето му ще се реши в края на сезона.

„Засега съм треньор на Локомотив, рано е да се говори по тоя въпрос. Ако има нещо, аз ще съобщя официално. Най мразя един мъж, житейски, да се оплаква, но определено съм имал много трудности. Всеки на моето място би малко се разклатил, но аз до последния момент ще помагам на тоя отбор и ще бъда с него. Сега идва период, в който предстоят разговори и тогава ще се реши дали оставам. Засега съм треньор на Локомотив и съм горд от това”.

Той отчете, че публиката е липсвала на Локо срещу Лудогорец.

„Мога да говоря с високо вдигната глава и съм горд с нашия отбор. Нямам повод аз и моят щаб. Публиката естествено, че липсва. Тя винаги липсва и тя е факторът, който ни помага. Нека се замислим да нашият отбор заслужава това, което му се случва днес”.

„Как видяхте вие футболистите днес? Дали не се бориха, дали не бяха агресивни, дали не се бореха за всяка педя терен, дали не се бореха до последния дъх? Само мога да се гордея с този отбор. Този отбор беше събиран „е така”, да не казвам как... Никой не очакваше, че този отбор ще бъде в седмицата, каква ли не помия се изливаше върху него, но той показа, че е значим, че има физиономия и че всички трябва да се съобразяват с нас”.
Локо (Пловдив) ще бъде без петима играчи за мача с ЦСКА 1948

Вижте и кои са те

Френски гранд иска звездата на Локо (Пд)

Нтело прави все по-силно впечатление

СЕРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА! Лудогорец ликува на "Лаута"(ВИДЕО)

Късна драма и болезнен за Локо (Пд) герой

Локо Пд със "синьо" оръжие на "Овча Купел"

Мартин Петков картотекиран

Локо Пд пусна билетите за Етър

Двубоят е в петък

Крушарски е категоричен: Томаш остава начело на Локо (Пловдив)

Босът на "смърфовете" прие спокойно загубата от Крумовград

Крушарски след резила: Вадим поуки да се променяме!

"Динко Хоркаш ще седи на пейката, щом не иска да преподпише", запъна се босът на Локо (Пловдив)

Томаш обяви групата на Локо (Пловдив) за мача с Арда

Вижте и кои са избраните футболисти за мача

Бивш футболист на Локо (Пловдив) подсили шампиона на Бахрейн

Лукас Салинас вече е ново попълнение на Ал Халдия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки