Юнайтед няма да назове новия си мениджър тази седмица

Холандският селекционер Луис ван Гаал е фаворит, но отказа да отговаря на въпроси по време на лагера на „лалетата” преди Световното първенство

Юнайтед няма да назове новия си мениджър тази седмица
Манчестър Юнайтед няма да назове своя нов мениджър тази седмица, предава Би Би Си.
 
Холандският селекционер Луис ван Гаал е фаворит, но отказа да отговаря на въпроси по време на лагера на „лалетата” преди Световното първенство днес.
 
Очакваше се, че Юнайтед ще разкрие самоличността на наследника на Дейвид Мойс след победата срещу Хъл Сити с 3:1 във торник.
 
Въпреки това, Би Би Си разбра, че е малко вероятно това да стане преди последния мач на Юнайтед във Висшата лига като гост на Саутхемптън в неделя.
 
Холандският селекционер Ван Гаал напуска поста след Мондиал 2014, но би отговорил на въпрос за бъдещето си пред кореспондента на Би Би Си в Холандия.
 
„Лалетата” започват своята подготовка тази седмица с футболисти от местното първенство в уединен хотел в близост до малкия холандски град Хендерло. Техният сбор ще продължи три дни.
 
Бившият наставник на Аякс, Барселона и Байерн ще даде пресконференция във вторник следващата седмица. Дотогава трябва да се знае повече за бъдещето му отвъд това лято.
 
Междувременно се разбра, че Райън Гигс ще се срещне с изпълнителния вицепрезидент Ед Уудуорд в петък за дискусии по бъдещата му роля.
 

Противно на спекулациите, 40-годишният все още не е приел никаква треньорска позиция с отбора от „Олд Трафорд”.   

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки