Попето: Разбирам от футбол и на 100% от жени, искам 5 деца

"Българщината ни пречеше досега, сега сме готови за Шампионската лига", сподели още капитанът на шампиона Литекс

Попето: Разбирам от футбол и на 100% от жени, искам 5 деца

Ивелин Попов е най-конвертируемият футболист в родната „А” група. Попето направи страхотен шампионски сезон с Литекс, показа, че е истински капитан и лидер на „оранжевите”, а вече се утвърждава и в националния отбор на България. Нападателят на ловчанлии даде обширно интервю за Ринг.бг, в което разказа за шансовете на Литекс в Шампионската лига, националния отбор, за личния си живот.



ЗА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА 
Знаем за какво сме тренирали през последния месец. Успяхме да изпълним всички задачи от треньорите. Стоим доста добре и мисля, че свършихме перфектна работа. Играхме срещу много силни противници в Холандия. Мен загубите в тези мачове не ме притесняват, тъй като повечето тимове ги превъзхождахме по всички показатели. Готови сме за мачовете с Рудар. Ние в Литекс не говорим, а действаме. Една чиста победа с 2:0 или 3:0, ни върши работа. И 0:0 да свършим обаче, има още един мач. Българщината ни пречеше досега, манталитетът ни. Сега обаче сме готови. Забравихме позора срещу БАТЕ Борисов. Имаме силен характер, който ни помага страшно много.

ЗА АНГЕЛ ЧЕРВЕНКОВ
Не са ни питали, нас футболистите, какво мислим за него и дали искаме той да остане в Ловеч. Всички решения се взимат от боса г-н Ганчев. Ние сме много радостни, че той реши да продължи договора на треньора Червенков.

ГРАДСКИЯТ СТАДИОН В ЛОВЕЧ
Стадионът е изключително красив. Всички виждате това от снимките в Интернет. Сега бащите могат спокойно да заведат децата си на мач на Литекс и да спокойни за тяхното здраве. Всички в отбора се радваме като малки деца на новия стадион. Всеки играч би бил изключително радостен да играе на такова прекрасно съоръжение. Нов стадион, нов късмет.

ОРАНЖЕВИЯТ ГРАНД
Всяка година взимаме по нещо. Така че няма как да не сме гранд в България. От първия ни мач ще покажем, че имаме сили да станем шампион отново. Всички трябва да се съобразяват с Литекс.

ТРАНСФЕР
На Г-н Ганчев му е кеф играч от неговия клуб, да премине в европейски отбор. Кой е, от къде са го взели – от Литекс. Той ни обича като че сме негови деца. Мисли ни само доброто. Ако има оферта, той ще пусне всеки от нас. Пак ще кажа, чувствам се много добре в Ловеч. Благодаря на всички в този клуб и имам голямо уважение към тези хора.

НАЦИОНАЛНИЯТ ОТБОР
В националния отбор има добър колектив и ни предстои нещо голямо. Само резултатите ще покажат какви са ни шансовете в групата за европейските квалификации. Всеки мач трябва да ни е като финал. Ще е много трудно срещу Англия. Ще търсят реванш за слабото световно. Имаме своите шансове на „Уембли”. Не трябва да се целим във 2-ото, а в 1-ото място в групата. Пак казвам, колективът е най-важното. Никой не ни кара да ходим хванати за ръце извън терена. На него обаче трябва да сме едно цяло, като аз сбъркам, ти да ме покриеш. Аз не играя в националния заради треньора или за президента на БФС. Аз играя само и единствено за България. За мен сега отборът е по-обединен от преди. Разбира се, че Бербатов ще липсва. Доколкото го познавам като каже нещо, няма връщане назад. Не вярвам, че ще се върне в тима. Ще дам всичко от себе си да го заместя. Ивелин Попов е готов за такова предизвикателство.

СТИЛИЯН ПЕТРОВ
Той винаги е бил лидер. Утвърдено име, отличен капитан и човек. Той е големият обединител в националния отбор. Истински капитан.

СТАНИМИР СТОИЛОВ
Няма да има полза от чуждестранен селекционер начело на България. Щом Станимир Стоилов е на този пост, значи е най-подходящият за него.

„ПЕРДЕТО” ИВЕЛИН
Официално разбирам от футбол и 100% от жени. Не съм сам. Имам до себе си много красива и интелигентна жена до себе си. Искам от 3 до 5 деца. Майка ми вчера ми каза, че съм по-сериозен. Аз я попитах: „Как разбра?”, а тя ми отвърна – „Дори и в медиите го пише”. Нямам чак толкова пари, повече на чар го докарваме. Сега като знаят, че си имам приятелка, са доста дистанцирани. Радвам се, че съм перде, а не смотаняк. За да си добър футболист трябва да си малко лошо момче.

Матай: Червените картони бяха пресилени

Капитанът на ЦСКА смята, че Ботев Пловдив се радват предварително

Керкез: Голяма победа, на нашия стадион ще бъдем много силни

Треньорът на Ботев Пловдив остана много доволен от успеха над ЦСКА за Купата на България

Стамен Белчев притесни феновете: Каранга има неприятна контузия

"В четвъртък ще има яснота", заяви треньорът на ЦСКА

Стоичков: 100 години Етър, 100 години слава

Камата поздрави "болярите" за вековния юбилей

Локо (Пд) пусна билетите за ЦСКА 1948

Мачът е в неделя от 15:15 часа на "Лаута"

Стоичков и Бала отново на терена за 100 години Етър

"Ивайло" арена на големи празненства

БФС търси усилено футболисти с български корени

До момента сме открили над 20 състезатели, обясни Лъчо Димов

ЦСКА ще удари Ботев (Пд) в първия полуфинал за Купата

Вижте подробности

Оперираха успешно национал на Ботев Пд

Николов подложен на интервенция в Испания

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки