Кирил Домусчиев: Ултиматумът пред Стойчо Стоев е класиране в Шампионската лига

Той остава още 1 година, при нас това е много време, най-добрите ни играчи не се продават, отсече собственикът на Лудогорец

Кирил Домусчиев: Ултиматумът пред Стойчо Стоев е класиране в Шампионската лига
„Шампионската лига ако не стане тази година, ще стане догодина. Но рано или късно ще се случи”, отсече собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев след награждаването на разградския тим с третата поредна шампионска титла на България. „Постижимо е, трябва малко повече и късмет. Отбор имаме и с малко повече селекция и на базата на опита, който натрупахме, имаме големи шансове”, добави Домусчиев.
 
Стойчо Стоев остава, а относно селекцията трябва да говорите с Методи Томанов, той е човекът оркестър и с помощта на Стойчо Стоев дано направят така, че да прославят Лудогорец, каза още бизнесменът.
 
2 часа преди мача с Черно море, спечелен с 3:1, той и треньорът са провели първи разговор относно новото им сътрудничество и са стигнали до съгласие Стоев да остане начело на Лудогорец. Домусчиев съобщи, че сътрудничеството им ще продължи още 1 година.
 
„Още 1 година. При нас 1 година е много време. Оттам нататък зависи много от него. Той има голям потенциал, има възможност да се развива. Стойчо Стоев ще има възможност не само да покаже своя потенциал, но и да учи и да се развива в правилната посока.”
 
„Да, това е ултиматумът пред него. Той трябва да класира отбора в Шампионската лига. Не, не означава. Много е важно как ще играем и с кого ще играем. Не на всяка цена ще съдим за Стойчо.”
 
„Нормално е да критикувам моите треньори и подчинени. Стойчо Стоев разбра днес къде са ми критиките.”
 
Най-добрите футболисти на Лудогорец като Владислав Стоянов, Роман Безяк и Върджил Мисиджан не се продават, обяви Домусчиев. Днес се заговори за интерес към Стоянов отстрана на Лацио.
 
„Не се продават, нямаме нужда от пари. Ние играем да славим българското и да постигаме успехи. Така че нямаме нужда от тия пари.”
 
Босът аплодира бурно дебютния гол на младия Китов срещу Черно море.
 
„Днес почти се разплаках, че това младо момче влезе и вкара гол.”
 
Той призна, че днес в Разград са били пуснати 1500 правостоящи, което не кореспондира с разпоредбите на БФС.
 
„Преди няколко дни виждате какво се случи. Пуснахме и правостоящи. Семейства, баба, дядо. Това е бъдещето и дано всички клубове вървят в тази посока. Днес пуснахме 1500 правостоящи, дано БФС не ни накаже. Ето, признавам.”
 

 
„40 000 и 43 000 на националния стадион ще ми останат в съзнанието, песента на момичето и орлицата, която се появи от небето.
 
„Днес 60% е от Разград, останалите са от Североизточна България и от доста далечни места. Като погледнете колко зрители са гледали награждаването, ще видите колко популярен клуб е Лудогорец в България.”
 
„Това лято започва изграждането на една от трибуните. През зимата с получаването на конценсията и останалите сектори. Така че догодина дано да ви поканим да открием стадиона.”
 
Домусчиев обяви Ботев за конкурент №1 през следващия сезон. И подчерта, че апетитите им далеч не приключват с третата поредна шампионска титла.  
 
„Всички са ни конкуренти. На първо място поставям Ботев, защото имат един интелигентен и добър собственик, който ще направи всичко възможно този клуб да се развива. Дано неговото ръководство и щаб да не го подценявам. Не са за подценяване ЦСКА и Левски заради подкрепата. Литекс традиционно са дразнител и с някакви традиции в последните години. Дано Лудогорец е шампион догодина, не си мислете, че апетитът ни е приключил тази година. 10-12 отбора е оптималната схема, но с повече мачове, за да може да има повече дербита. Не искам да виждам отбори, които с Левски и с ЦСКА играят силно, а с Литекс падат с по 5:0 (визира Локо Пд). Ще подкрепя схема, която дава възможност за феърплей. Аз съм за 4 мача, но да са равностойни. Но ако има отбори като Любимец и Пирин ГД, ние нямаме интерес към такива мачове. Ако са 12 отбори, е по-добре с плейофи. Нямам информация за отбори с проблеми. На изпълкома ще ни се предостави информация и ще вземем решение за добро развитие на българския футбол.”  

    

Тържествата за юбилея започнаха с поднасяне на цветя пред паметната плоча на Етър

Бончо Генчев припомни, че "виолетовата" школа е дала на България много големи футболисти

Ники Михайлов и Живко Миланов минаха изпити на "Герена"

На двамата им предстои дипломиране в Национална спортна академия "Васил Левски"

"Герена" все по-близо до реконструкция, общината става собственик

Архитектурната комисия взе решение за прехвърлянето на стадиона Областната управа към общината

БФС поздрави Етър за вековния юбилей

Ето какво написаха от централата

OФИЦИАЛНО: Големи буферни зони за ЦСКА - Левски

Вижте подробности

Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

Етър е вековен!

Легендарния клуб на Велико Търново днес празнува 100 години

Левски и ЦСКА в дерби и на трансферния пазар

Чинонсо Офор от Арда е привлякъл вниманието на двата отбора

Лудогорец е на 90 минути от нов финал за Купата на България

Разградчани изковаха солиден аванс от 3:0 срещу Хебър в първия мач и реваншът изглежда протоколен

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки