Сашо Станков напусна Локомотив (Пловдив) /oбновена/

Данчо Тодоров последва треньора, Диего очаква оферти

Сашо Станков напусна Локомотив (Пловдив) /oбновена/
Старши треньорът Александър Станков и футболистът Йордан Тодоров заявиха, че напускат Локомотив (Пловдив), предаде кореспондент на Novsport.com от „Лаута”. Днес се проведе среща между ръководството на клуба и играчите.
 
Сашо Станков каза: "Все така ми се случва по този начин с голяма тъга да се разделям. Сега нямам чувство, че оставям нещо след себе си. Единственото, което желая, е Локомотив да го има, да съществува и нещата да са в ред."

„Не мога да кажа, че си тръгвам с наведена глава. Моята глава е високо вдигната, защото Локомотив се представи много достойно.”
 
„Допуснах много компромиси, но не мога да ви кажа всичко… Всичко е било за доброто на Локомотив. Винаги съм бил воден от идеята да доброто на отбора.”
 
На въпрос дали има да получава пари, младият специалист отвърна: „Не мога да коментирам това. Работил съм от любов и сърце за Локомотив.”
 
„Около мен още няма яснота, има интерес към мен, но още няма нищо конкретно”, допълни Сашо Станков.
 
Последва го Данчо Тодоров. В отговор на въпрос какво са им обявили от ръководството, Тодоров отвърна: „Едно голямо нищо!”
 
Все още няма яснота около бъдещето на Диего. Той очаква оферти, като едиснтвен остана по-дълго на стадион "Локомотив".    
 
Диего каза: „Играхме до края като мъже.” 

Мартин Камбуров и Здравко Лазаров не се появиха. От чужденците се появи само Алсан Н’Дайе. Треньорът Стефан Генов се мярна, но той заяви, че просто е имал път към „Лаута” и се е видял с приятели, като няма намерение да поема Локомотив.
 
Днес играчите не са получили заплатите и премиите, които клубът им дължи. Ръководството на Локомотив е предало на срещата със служителите, че Коко Динев все още не е взел решение дали ще продължи да финансира клуба или ще се оттегли от поста на благодетел. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки