Коко Динев: Готов съм да продам Локомотив (Пд)

„Сашо Станков изпусна съблекалнята, атмосферата в Пловдив му дойде в повече”, каза той

Коко Динев: Готов съм да продам Локомотив (Пд)

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Константин Динев изрази своята готовност да продаде клуба. Той подчерта, че е склонен да води преговори с всеки, който е готов да издържа и да се грижи за „смърфовете”.

 

„Противоречива година, много неприятности преживяхме, но нелошо класиране постигнахме с оглед финансовите възможности. Няма при нас големи рекламодатели и фирми. Нашите възможности са такива. Аз сам осигурявам всичко. Всичко зависи от мен. Влязохме в първата седмица, победихме всички водещи отбори, победихме и Лудогорец в купата на България, който представим българския футбола в Европа. Само ние ги надиграхме”, коментира той в интервю за „Дарик” радио. 

 

„Не искам да изпадам в подробности за противоречията с феновете, но съм готов съм да продам отбора, ако се намери някой, който е загрижен и иска да издържа Локомотив. С всеки един съм готов да преговарям. Локомотив има лиценз за новия сезон, това е сигурно.  Задълженията не са се покачали, няма натрупани дългове. Същите са си”, добави Динев.

 

„Да, има опасност Локо да не започне шампионата, да няма футболисти. Много обичам отбора и искам да останем в а група. Дано се намери човек, който да помогне в ситуацията. Ситуацията на „Лаута” никога не е била спокойна. Трябва да започне да се управлява по нов начин. Имам идея и затова  ще дам препоръки”, каза още собственикът на „черно-белите”.

 

Коко Динев коментира и напускането на старши треньора Александър Станков и какви са били основните проблеми вътре в отбора.

 

„Сашо Станков е един от най-добрите треньори, за съжаление малко изпусна съблекалнята. В отбора се получиха групички, всеки теглеше към себе си. Тяхното его ги направи различни за Локомотив. Имаше прекалено много догадки, недомлъвки, но Станков е сред най-добрите специалисти. Атмосферата в Пловдив му дойде малко в повече”, добави той.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки