Левски рови за треньор в Германия

Гонзо продължава с пълна сила и чистката на "Георги Аспарухов", метлата отнесе цяло звено - скаутското

Левски рови за треньор в Германия

Левски ще подсили щаба си и с треньор от Германия. "Сините" търсят там специалист по физическа подготовка. Той ще трябва да замени Ясен Екимов. Последният най-вероятно отново ще се върне на работа в школата. На "Герена" искат да се доближат максимално до физическите възможности на тимовете от Западна Европа, а немските са прословути в това отношение, пише вестник "Стандарт".

 

През лятото Литекс успя да привлече спец от Дуисбург - Карим Равшан. Очаква се също така днес официално да бъде назначен и Даниел Боримиров. Бившият футболист на "сините" ще поеме школата, след като начерта план за действие там заедно с Георги Иванов. Последният продължава да води преговори с набелязаните играчи, както и с резервните варианти за треньор, ако Ивайло Петев откаже.


Гонзо продължава с пълна сила и чистката на "Георги Аспарухов". Вчера метлата отнесе цяло звено - скаутското. Договорите на главния мениджър Дончо Донев и Кирил Вангелов бяха прекратени. Донев отнесе доста упреци за привличането на играчи като Кевин Бру, който се превърна в голямото разочарование на лятната селекция. Вангелов пък отговаряше за разузнаването на съперниците от родното първенство и евротурнирите. Засега не е ясно кой в бъдеще ще търси нови попълнения. Не е изключено функциите на Донев и Вангелов да поеме някой от помощник-треньорите.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки