Маями взе Майк Милър

Маями продължава да стяга сериозна селекция и в клуба разбират, че след привличането на суперзвезди като ЛеБрон Джеймс и Крис Бош отборът има нужда и от други играчи, които могат да се окажат важни във всеки един момент

Маями взе Майк Милър
Маями продължава да стяга сериозна селекция и в клуба разбират, че след привличането на суперзвезди като ЛеБрон Джеймс и Крис Бош отборът има нужда и от други играчи, които могат да се окажат важни във всеки един момент.

Точно такъв баскетболист е гардът Майк Милър, който подписа 5-годишен договор с отбора. За периода се очаква той да получи общо 25 милиона долара.

През миналия сезон с екипа на Вашингтон той записа изключителните 48% успеваемост в стрелбата от тройката. В кариерата си той има средно по 13,7 точки, 5 борби и 3 асистенции на мач.

"Много съм доволен, защото двамата с него сме много добри приятели и макар че сме от различни раси, Майк ми е като брат", заяви Юдонис Хаслем, който наскоро също поднови контракта си с Маями, съобщава nba.com.

Милър игра още за Орландо, Мемфис и Минесота, но нито веднъж не е преминавал във 2-ия кръг на плейофите с някой от своите тимове. За последно той участва в елиминациите през 2006 година.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки