Ивица Крижанац няма да подписва нов договор със Зенит

Защитникът на руския футболен клуб Зенит Ивица Крижанац в интервю за хърватския в. “Vecernji List” заяви за желанието си да напусне сегашния си клуб. Хърватинът добави, че дори и да му се наложи да изиграе и последната оставаща година от договора си в Санкт Петербург, той няма да се съгласи на нов договор

Ивица Крижанац няма да подписва нов договор със Зенит
Защитникът на руския футболен клуб Зенит Ивица Крижанац в интервю за хърватския в. “Vecernji List” заяви за желанието си да напусне сегашния си клуб. Хърватинът добави, че дори и да му се наложи да изиграе и последната оставаща година от договора си в Санкт Петербург, той няма да се съгласи на нов договор.

„На 17 януари Зенит ще поднови подготвителната си програма, тогава ще видим какво ще се случи. Не съм единственият, който иска да напусне състава, но в петербургския клуб воденето на преговори е изключително трудно. Проблемът не е в парите, които Зенит обявява като продажна стойност, целите на клуба са да съхрани играчите си. Но аз искам да съм по-близо до дома си, така шансовете да подпиша нов контракт са на практика минимални. Ако не се разделя с отбора сега ще остана до края на сезон 2009, когато  ще съм свободен да напусна без трансферна сума.

Не се боя от това, че в Хърватска ме очакват слаб шампионат, полупразни стадиони и проблеми със заплащането. В живота си съм се сблъсквал с тежки периоди, така че трудностите не ме плашат.
Интерес проявяват Динамо и Хайдук, като е по-вероятно да премина в клуба от Сплит”, заявява уверено Ивица Крижанац.
Георги Пеев тренира индивидуално, може и да играе в следващия кръг

Амкар се подсилва с японец, в клуба се завърнаха Жеан Карлос и Вилям

Венгер иска Хонда за заместник на Сеск

Мениджърът на английския елитен Арсенал Арсен Венгер е набелязал звездата на ЦСКА (Москва) Кейсуке Хонда за заместник на Сеск Фабрегас, ако капитанът бъде продаден на Барселона, съобщава „Итасспортпрес”

Зенит с аспирации към Мексес

Руският клуб търси класен защитник и по-рано през лятото бе свързван с трансфер на Бруно Алвеш (Порто) и Салваторе Бокети (Дженоа)

Гледаме футбол само по сателита

ТВ+ разби конкуренцията, взе мачовете на българските отбори в Европа, пак ще дава испанското

Ренет в Сибир до две седмици

Славия ще осъществи още един трансфер това лято

ЦСКА (М) с пестелива победа над Криля Советов

Дзагоев бележи от бялата точка за 1:0 в 13-я кръг

Александър Младенов разтрогна с Краснодар

Двете страни се разделят по взаимно съгласие

До края на седмицата „Сборная” обявява състава за мача с България

Дик Адвокаат още не е в Русия, неговият помощник ще избира националите

Локомотив (Москва) би с 3:0 Алания като домакин

Иван Иванов и Иван Стоянов с цял мач

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки