Връщането на Маркиньос в ЦСКА не е сигурно

Камбуров поставил условие на "Армията" да му платят и дължимото при "Титан"

Връщането на Маркиньос в ЦСКА не е сигурно
Завръщането на Маркиньос в ЦСКА все още не може да се счи­та за сигурно. Бразилецът има предварителен договор с клуба, подписан още преди месец и половина. В контракта обаче са налице редица условности, които не позволяват на този етап ЦСКА да счита Маркиньос за свое попълнение.

Почти си­гурно е, че той няма да за­почне подготовка с отбора за новия сезон. Офанзивният полузащитник ще чака до по­следно оферта от чужбина и само ако не получи такава, ще се присъедини към ЦСКА в средата или към края на лаге­ра в Боровец.

Александър Томов е заявил на срещата си с привърженици, закупили акции при пу­бличната продажба, че Маркиньос може да се счита за сигурно ново попълнение. То­ва обаче съвсем не е така Бразилецът има възможност да си намери нов отбор до 20 юни и не е изключено да получи по-изгодна оферта от тази на ЦСКА. Армейци­те предлагат 6000 евро месечна заплата на офанзивния халф, но без пари на ръка при подписването на договора.

Преди малко повече от седмица червените привля­коха Александър Тунчев, кой­то дойде като свободен агент. На 99% е сигурно, че Мартин Камбуров също ще подпише с клуба и така ще се завърне на "Армията" точно година след напускането си. Нападателят ще получава по 15 000 лева на месец, кол­кото е таванът на възна­гражденията.

Едно от усло­вията му обаче е да получи останалите дължими суми от времето на Титан". Ръ­ководството вече плати на Камбуров 20 000 лева, а сега трябва да му преведе още толкова, пише "Тема спорт".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки