Сензациите в пресата днес: Левски се разбра с испански треньор

И още: Левски се разбра с испански треньор, 200 000 евро е бюджетът на Гонзо за нов щаб, Гонят с подпис навлеци от ЦСКА, Сашетата провалят трансфера на Менди, Продават М'Боли след Мондиала, Локо (София) чака грузинско крило...

Сензациите в пресата днес: Левски се разбра с испански треньор

Сензациите в пресата на трети юни 2014г.:

"Меридиан мач": Глух телефон отказа Гонзо от Петев

Левски изгуби рязко интереса си към Ивайло Петев. „Сините" вече търсят треньор в Испания. „Меридиан Мач" научи, че при­чината за зачеркването на Кмета е глух телефон. Оказа се, че двукратният шам­пион с Лудогорец се е покрил от спорт­ния директор Георги Иванов, когато е трябвало да каже „да" или „не" за офер­тата на Левски. Ивайло Петев няколко пъти не си е вдигнал телефона, когато Гонзо го е търсил. Това е изнервило „сините" шефове, които заради не осо­бено мъжкото поведение на Кмета из­пуснаха вариант №1 за треньор от чуж­бина Франсиско Молина. Бившият тре­ньор на Виляреал беше съгласен да дойде на „Герена", но Левски се забави с решението си именно заради глухия телефон на Петев и испанецът подписа с отбор от Хонконг.

"Труд": Левски се разбра с испански треньор


"Левски" постигна принципна договорка с испански треньор. Окончателното споразумение се очакваше късно снощи, зато­ва и името остана зад кулисите до късния следобед.

Спортният директор Георги Иванов-Гонзо и елитният мени­джър Лъчезар Танев преговаря­ха почти цял ден вчера на ис­панска земя. Най-споменавани-те от десетките имена, завъртени в треньорската рулетка, бяха бившите играчи на „Барселона" Естебан и Тони Хименес, както и Хуан Карлос Гаридо, водил „Ви-ляреал". Слуховете стигнаха до италианеца Алберто Малезани, бивш треньор на „Парма"...

Тема в преговорите бе привли­чането от страната световен шампион на специалист по кондиционната подготовка и мето­дист за школата.

"Тема спорт": 200 000 евро е бюджетът на Гонзо за нов щаб


Спортният дирек­тор на Левски Георги Иванов изпитва сериоз­ни трудности около привличането на нов треньор. От неделя Гонзо е в Испания с агента си Лъчезар Та­нев. На място те пре­говарят с няколко набе­лязани специалисти, на които да поверят треньорския пост. До снощи обаче разговори­те завършваха без ус­пех и без заветното "Да". Причина за това е ограниченият бюджет, с който разполага Геор­ги Иванов. "Тема Спорт" разбра, че сини­ят шеф трябва да се вмести в 200 хиляди ев­ро. Толкова средства на година е готов да отпусне собственикът на клуба Тодор Батков. Но в тях не близа само заплатата на треньо­ра. А и тази за негов по­мощник - по възмож­ност кондиционен спе­циалист, както и сума­та за главен методист в школата. Това е край­но недостатъчно. Поне и за подписване с пър­воначално набелязани­те треньори, които притежават сериозни визитки.

Причината за ограничени­те средства на сините са мер­ките, които УЕ­ФА им наложи за неспазване на финансовия феърплей. Зара­ди тях и клубът оряза наполови­на бюджетът за заплати.

"Стандарт": Гонят с подпис навлеци от ЦСКА




Казармен режим за достъп до стадион "Бъл­гарска армия" ще въведе Стойчо Младенов. Треньорът е обявил, че в бъдеще на съоръжение­то ще се влиза само сре­щу подпис и конкретна причина. Спецът е недо­волен, че "Армията" се е превърнала в хан. Вън­шни хора задавали въп­роси за щяло и нещяло на Младенов и шефовете, а после из София тръгвали всякакви слу­хове. Председателят на Надзорния съвет Алек­сандър Томов пък отсе­че, че "червените" не стя­гат лятна разпродажба.
 

"7 дни спорт": Сашетата провалят трансфера на Менди

Трансферът на Джаксън Менди е напът да бъде провален заради алчността на шефовете на ЦСКА. Преди няколко дни в Турция се появиха информации, чеТрабзонспор иска да привлече сенегалския бранител. Тимът от южната ни съседка дори е готов да брои около 700 хиляди лева за правата на Менди. Сашетата обаче не са склонни на такава сделка и са готови да преговарят само при оферта от 1 млн. лева. Към бранителя сериозен интерес проявява и Черноморец Одеса, но украинският тим не може да плати исканата от шефовете на ЦСКА сума. С оглед на високата трансферна цена все по-вероятно е Менди да остане на Армията и през следващия сезон, като евентуални купувачи за него ще бъдат търсени през зимния трансферен прозорец.

"7 дни спорт": Продават М'Боли след Мондиала

Вратарят на ЦСКА Райс М‘Боли почти сигурно ще бъде продаден след края на световното в Бразилия. Стражът попадна в селекцията на Алжир за мондиала. Поне за момента обаче Райе не е първият избор за поста на селекционера на пустинните лисици. На Армията се надяват, че М‘Боли ще запише игрови минути в Бразилия, което ще повиши цената му и ще улесни евентуалната му продажба. Сашетата са готови да се разделят с вратаря при оферта около половин милион евро.


"Тема спорт": Локо (София) чака грузинско крило


Грузинско крило ще дойде 6 Локомотив София за старта на подготовката, разбра „Те­ма Спорт". На този етап се знае само, че става въпрос за млад футболист до 21 г. от местното първенство. Той ще изкара проби, преди стар­ши треньорът Димитър Ва­сев да реши дали ще го задър­жи. Именно наставникът на червено-черните е харесал грузинеца от дискове, предо­ставени му от мениджъри. Васев иска да се убеди и на живо в качествата на футболиста.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки