Гражданите ще направят опит да спрат Тигрите, които дишат във врата на Арсенал

Милионерският тим на Манчестър Сити се срина в зоната на изпадащите след отчайващата си поредица от шест безрезултатни двубоя. Сега „гражданите” приемат намиращите се в страхотна форма Хъл Сити, по пътя на спасението

Гражданите ще направят опит да спрат Тигрите, които дишат във врата на Арсенал
Милионерският тим на Манчестър Сити се срина в зоната на изпадащите след отчайващата си поредица от шест безрезултатни двубоя. Сега „гражданите” приемат намиращите се в страхотна форма Хъл Сити, по пътя на спасението.

Хъл от своя страна продължава доброто си представяне в първата година като част от Висшата лига. Въпреки едната победа в последните шест срещи „тигрите” записаха престижни равенства на негостоприемния „Анфийлд” срещу Ливърпул, също както срещу Портсмут, силните у дома Стоук и като домакин на Манчестър Сити в първата половина от сезона.

„Сините” изпитват трудности в реализиране на головите положения, след само два гола в последните си четири срещи.

Робиньо е една от въпросителните в отбора на Марк Хюз, след като отново се оплака от мъчещата го вече няколко седмици контузия в коляното. Даровитият бразилец тренира с пълни сили, след като пропусна гостуването срещу Уест Бромич в миналия кръг.

Трима от останалите нападатели също създават притеснения на и без това притиснатия към стената мениджър – Бенжани Мварувари със сигурност пропуска предстоящата среща, поради наранено бедро. Чед Еванс и Дарайъс Васел очакват резултатите от медицинските си изследвания, докато Жо (вирусно заболяване) и Даниел Стъридж (ахилес) се очква да бъдат на линия. Елано се затруднява да демонстрира добра форма, за което не получи шанс срещу Уест Бром в 18-я кръг на първенството.

Гостуващият бос  Фил Браун ще трябва да направи поне една промяна в своя състав, защото Сам Рикетс ще трябва да изтърпи наказание от една среща, поради червен картон.

Нейтън Дойл ще заеме неговото място в защита, а Анди Доусън ще очаква последните показания от лекарския екип на състава. Антъни Гарднър и Крейг Фейган са близо до завръщането си сред титулярите. Пол Макшейн е отново на линия след като пропусна двубоя със Съндърланд според условията на договора си, с който премина под наем в Хъл.

Срещата е с начален час 17:00 ч българско време и ще се играе на стадион „Дъ Сити ъф Манчестър”
Голов рекорд във Висшата лига беше счупен

Доскорошното върхово постижение беше 1084 гола

Барса още се чуди за Серхи Роберто

Вижте подробности

Анчелоти приветства решението на Шави

„Струва ми се правилно, той върши добра работа и познава добре Барселона“

Карагър съветва Ливърпул да помисли за Нунес

Вижте подробности

Рио Фърдинанд каза от какво зависи бъдещето на Тен Хаг

Вижте какво заяви легендата на Манчестър Юнайтед

Президентът на ПСЖ отново скочи срещу Суперлигата

"Попитах президента на Барселона кога ще се откажат от тази глупава идея"

Шави: За 3 минути се разбрахме да остана

Вижте какво заяви треньорът на Барселона

Пеп: Де Дзерби върши изключителна работа в Брайтън

"Те имаха доста проблеми и важни футболисти бяха продадени"

Потвърдено: Рангник с оферта от Байерн

Вижте какво разкри спортният директор на Австрийската футболна федерация

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки