Уигън приема Нюкасъл в мач от 19-я кръг на Премиершип

Двата тима, равен бой точки и един до друг в таблицата, ще се надяват на победа, която да ги изпрати в горната половина на лигата

Уигън приема Нюкасъл в мач от 19-я кръг на Премиершип
Двата тима, равен бой точки и един до друг в таблицата, ще се надяват на победа, която да ги изпрати в горната половина на лигата.

Уиган записаха само една загуба в последните седем срещи и тима изглежда не се влияе относно спекулациите обкръжаващи Емил Хески и Антонио Валенсия. Партньорството на Хески и Валенсия за пореден път ще представлява основната офанзивна заплаха за противника, като Стив Брус също така ще разчита на Амр Заки. Анри Камара също е на разположение след изкарано заболяване.

Уилсън Паласиос е на линия след изтърпяно наказание, също както и Емерсън Бойс.

„Свраките” постигнаха поредни победи срещу Портсмут и Тотнъм, с което се издигнаха на четири точки над зоната на застрашените от изпадане и тимът ще гледа с оптимизъм към втората половина от сезона.

Джо Киниър вероятно ще се довери още веднъж на Деймиън Дъф, който донесе трите точки срещу „шпорите”. Марк Видука замени Шола Амеоби миналата седмица и това вероятно ще окаже влияние върху решението на мениджъра за утрешната среща. Обафеми Мартинс остава под въпрос до последно.

Състоянието на Джоуи Бартън, Алан Смит и Игнасио Гонзалес е далеч от титулярния състав.
Уигън, с мач по-малко, и Нюкасъл заемат 11-а и 12-а позиции съответно с актив от 22 точки. „Латикс” посрещат съперника си утре от 17:00 ч на стадион „JJB”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки