Кобрата пожела всички пояси на Кличко

Кубрат Пулев заяви, че не мисли за пари, а само как да разруши империята на Кличко

Кобрата пожела всички пояси на Кличко
"Ще претендирам за всички пояси на Кличко", каза Кубрат Пулев, след като стана ясно, че ще има мач с украинския шампион през септември.

Днес Кобрата и по-малкия му брат Тервел участваха в демонстрация на каране на камион с боксови ръкавици. След шоуто Пулев потвърди, че ще им мач с Кличко през септември, въпреки че точната дата все още не е известна.

"Не се знае точната дата, но септември месец ще има мач с Кличко. На 17 юни е търгът, но пак несигурни игри и лавиране от страна на Кличко. За мен най-важното е да бъда подготвен и да се чувствам добре. Мисля, че при една добра подготовка ще докажем кои са българите и кой съм аз. За Владимир е типично да променя мнението си. Той винаги скача според тоягата, лавира и говори това, което му е удобно и което трябва да говори. Той много добре знае кой съм аз и какви са качествата ми. Те са голям екип, голяма империя, но аз мисля, че българската енергия е много силна и той няма да може да се справи с мен. Нека да сбъдне мечтата ми за мач с Кличко и тогава ще кажа какви са следващите ми амбиции. За мен не е важно, че ще имам мач с Владимир Кличко. За мен е важно да победя. Само участието за мен не е цел. Много са нещата, които ще са трудни срещу него, но всичко ще се покаже на ринга. Владимир е боксьор, който е по-висок от мен, но това не ме притеснява. В подготовката си най-много мисля да наблегна върху кондиционните тренировки и да съм максимално издръжлив", каза Пулев.

Той коментира, че ще претендира за всички пояси на Кличко.

"За колко пояса ще се боксираме зависи от нашия щаб. Аз лично искам да съм претендент за всичко и той да заложи всичките си пояси. Аз съм в правото да претендирам за абсолютно всички пояси. Каквото и да се случи, какъвто и да е развоят на мача аз да се чувствам удовлетворен от себе си", допълни Кобрата.

"В професионалния бокс не съществува думата "нереално". Всичко е реално и тежката категория не един път е доказвала, че може да стигне и до по-големи суми, но предполагам, че няма да се стигне до този праг този път", каза още Пулев по повод слуховете, че наградният фонд на срещата може да достигне до 20 милиона евро.

"Изнервят ме и допринасят за неспокойствието ми не само финансовите страни, но и много други задкулисия. Парите никога не са ми били приоритет. За мен е важно да има мач и аз да победя. Вече се подготвям. Преди няколко дена се върнах от Германия, след няколко дни заминавам пак. Вероятно ще отида и на Белмекен с няколко спаринг партньора".
 
Чакането свърши – вижте пълната бойна карта на SENSHI 21

Бойната карта на SENSHI 21 включва 14 силни двубоя с 28 мощни атлети от 17 страни

Стойка Кръстева: Развиваме се в правилна посока

Доволни и заредени с оптимизъм се прибраха от Европейското първенство за младежи и девойки в Пореч българските национали по бокс

Уайлдър: Ще разбия главата на Жан, а после идва ред на Джошуа

Американецът е оптимист

Голяма победа за Петко Петков в Рим, спечели престижно състезание

Родният футболист трупа успехи в бразилското жиужицу

Българин стана европейски шампион по бокс

Викторио Илиев триумфира при младежите в Хърватия

Страхотно! Отвори се нов шанс за български медал на Олимпийските игри

Натурализирахме световна звезда

Трима българи на финал на Европейското по бокс за младежи

Вижте подробности

Европейската федерация по бокс засне филм за Стойка Кръстева

Вижте подробности

Усик не може да се справи с мен, убеден е Тайсън Фюри

Британецът с поредно интересно изказване

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки