Инспекция на “Армията”

В събота Стойчо Младенов ще има 3 нови имена в състава си - Камбуров, Маркиньос и Александър Тунчев

Инспекция на “Армията”
Служители от Министерството на спорта направиха инспекция за ремонтите на стадион “Българска армия”. Присъстваха също Ивайло Манджуков от управителния съвет и председателят на сдружението “ЦСКА завинаги” Александър Чакмаков.
 
От министерството искат да видят документи за направените игрища. От “ЦСКА завинаги” още не са дали на футболния клуб фактури за стойността им, но разбирателството вече чука на вратата. Когато то стане факт, сдружението ще получи акции от “Лира Инвестмънт”. Бяха направени и геодезически измервания за започващия другата седмица ремонт на сектор “Г”.

Докато инспекторите оглеждаха какво се случва на “Армията”, голмайстор №1 на “А” група Мартин Камбуров подписа с ЦСКА. Нападателят идва като свободен агент с договор за 12 месеца, за всеки от които ще получава по 15 000 лв. Камбуров беше част от ЦСКА и през 2013-а. Но тогава беше закотвен на пейката и от Миодраг Йешич, и от Милен Радуканов, което доведе до бърза раздяла.


В събота Стойчо Младенов ще има 3 нови имена в състава си - Камбуров, Маркиньос и Александър Тунчев. ЦСКА вече предплати втория си лагер в Холандия и до края на седмицата трябва да получи пълна програма за приятелските си мачове в Ниската земя. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки