Тунчев: Ако миналата година е била оздравителна, сега трябва да станем шампиони (ВИДЕО)

"Ръководството е причината, поради която напуснахме", каза още новото попълнение на "червените"

Тунчев: Ако миналата година е била оздравителна, сега трябва да станем шампиони (ВИДЕО)
Едно от новите попълнения на ЦСКА Александър Тунчев днес замина с отбора за първия летен лагер. "Червените" ще са в Боровец до 20 юни, а после ще изиграят и първата си контрола, като името на съперника ще стане ясно в следващите дни.

"Никога не съм крил симпатиите си към ЦСКА. Не се колебаех изобщо. Треньорът знае кой ще играе и кой - не. Надявам се тандемът в защитата да е шампионски", сподели бранителят.

"Ако миналата година е била оздравителна, надявам се, че тази ще е много по-добра и ще бъдем шампиони".



Освен Тунчев, другите две нови попълнения - Мартин Кабуров и Маркиньос - също са на по над 30 години, което веднага започна спекулации в някои медии. Бившият бранител на Локо (Пд) отговори така:"Вече съм по-улегнал и поумнял. Надявам се да помогна с опита си. Няма стари и млади. Има можещи и неможещи. Ако смятат Камбуров за стар... Надявам се да стане голмайстор за пети път".



"Разделих се с Локомотив със смесени чувства. До Нова година всичко беше нормално, след това нещата не вървяха добре. Не спазиха това, което обещаваха. Ръководството е причината, поради която напуснахме", допълни Тунчев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки