Павел Виданов пред Novsport.com: Доволен съм от това, че ме оценяват, Бербатов е най-добрия

Младият защитник на ЦСКА Павел Виданов остана много доволен от приза "Най-прогресиращ млад футболист на България" за 2008 година. Той заяви пред Novsport.com, че отличието е голямо признание за него и се надява тепърва да показва истинските си възможности. Младокът смята още, че Димитър Бербатов е заслужил приза за "Най-добър футболист на България" за годината, не само заради игрите си и заради трансфера си, а защото е Димитър Бербатов.

Павел Виданов пред Novsport.com: Доволен съм от това, че ме оценяват, Бербатов е най-добрия

Младият защитник на ЦСКА Павел Виданов остана много доволен от приза "Най-прогресиращ млад футболист на България" за 2008 година. Той заяви пред Novsport.com, че отличието е голямо признание за него и се надява тепърва да показва истинските си възможности. Младокът смята още, че Димитър Бербатов е заслужил приза за "Най-добър футболист на България" за годината, не само заради игрите си и заради трансфера си, а заради цялостното си поведение.


"За мен това признание е голяма награда.  Радостен съм, което е нормално. Доколкото знам са ме оценили други хора, а не аз и щом са гласували за мен, значи съм заслужил отличието. Мисля, че съм го показал на терена. Годината бе добра за мен. Започнах във Вихрен, като оттам бяха първите стъпки във футбола за мен. След това направих няколко добри мача и Димитър Пенев ме взе и ме наложи в състава на ЦСКА", заяви Виданов.

"За новата година си пожелавам да съм жив и здрав, да тренираме пълноценно и всичко друго ще си дойде от само себе си. Чувствам се оценен в ЦСКА. Започнах от много малък в клуба и именно от този отбор  започнах своята кариера. Това си е моят клуб, в който съм започнал и в който сега играя. Отборът ми е на сърцето. Това дали съм оценен, тепърва ще започват да ме оценяват, защото не съм направил толкова много мачове, за да бъда оценяван, но за времето в което съм играл мисля, че са ме оценили", допълни още младият футболист

"Според мен Пенев е треньорът с най-голям опит и с най-добро отношение към футболистите. Искренно се надявам някой ден да играя в някой силен отбор, което е мечта за всеки футболист, а най-добрият начин е да играеш в ЦСКА и след това да направиш трансфер навън", обобщи защитникът на ЦСКА пред Novsport.com.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки