Рано или късно Блан ще върне звездите

Новият селекционер на френския национален отбор Лоран Блан обяви, че при всички положения ще върне извадените звезди от Световното първенство

Рано или късно Блан ще върне звездите
Новият селекционер на френския национален отбор Лоран Блан обяви, че при всички положения ще върне извадените звезди от Световното първенство. Наставникът на „петлите” реши да суспендира всички 23-ма играчи, участвали на мондиала в ЮАР като дисциплинарна мярка, за контролата срещу Норвегия следващата седмица.
 
След като мачът премине, той ще преосмисли своето решение. „Това, което се случи, не може да бъде изтрито”, заяви Блан пред вестник „Екип”. „То е белег. Единственото нещо, което може да го изтрие, е да се печели. Няма съмнение, че ще налеем олово в краката ни.”
 
„Ако искаме да използваме дисциплинарната санкция, мисля, че трябва да бъдем внимателни. За да постигнем целите си, които са класиране на Евро 2012, се нуждая от всички ми хора.”
 

Също така бившият треньор на Бордо увери, че вратата не е затворена за потенциална повиквателна към Никола Анелка. Блан посочи, че ще напусне, ако Франция не се класира за първенството в Украйна и Полша.    

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки