Мурсия: Победата срещу Марек е резултат от тежката работа, която свърших

Левски завърши лагера си в Правец с победа с 3:0 над Марек

Мурсия: Победата срещу Марек е резултат от тежката работа, която свърших
Левски записа класическа победа над Марек в последната си контрола в Правец. Старши тренорът на "сините" Пепе Мурсия пък заяви, че този успех е резултат от "тежката работа", която испанецът е свършил откакто застана начело на отбора.

"Доволен съм заради победата, още повече заради играчите. Видях резултата от тежката работа, която свърших през последните седмици. Този резултат беше много важен за играчите, за да добият увереност. Занапред ще са и по-свежи, защото ще намалим физическите натоварвания", каза Пепе Мурсия след победата с 3:0 над Марек.

"Минев е от семейството на Левски. Той е национал, познава шампионата и може да помогне на отбора, особено при изнасянето на топката. Познавам Мигел Секейрос като играч. Той може да донесе нещо по-различно в завършващата фаза".

За грозния инцидент с изгонването на Валери Домовчийски и Николай Николов. Домо удари с лакът Николов в ухото, от което почна да тече кръв. Николов веднага отговори като зашлеви Домовчийски, след което и двамата получиха червени картони.

"Видяхме, че играчът на Марек е добре - това е важното. Футболът е контактен спорт и това е част от играта. Тези неща обаче не бяха най-важните днес", каза Мурсия.

Контроли на Левски през лятото:

21 юни, в Правец от 18:00 часа: "ЛЕВСКИ" - "ЛЕВСКИ" (дублиращ отбор, до 21 г.) 5:0
27 юни, в Правец от 10:00 часа: "ЛЕВСКИ" - Монтана 1:1
2 юли, в Правец oт 18:30 часа: "ЛЕВСКИ" - Локо (Сф) 1:1
6 юли, в Правец: "ЛЕВСКИ" - Берое 0:3
9 юли в Правец: "ЛЕВСКИ" - Монтана 3:0
12 юли, на "Герена": "ЛЕВСКИ" – Хасково

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки