Димитър Бербатов стана треньор

На тренировката в събота 30-ина местни хлапета нахлуха с викове на игрището и се радваха на играчите на Монако

Димитър Бербатов стана треньор

Димитър Бербатов изкарва едно от най-забавните си летни турнета и дори стана треньор-настойник на колумбийски деца. „Монако" е в Южна Америка за серия мачове, като първият е срещу „Жуниор Атлетико" в Баранкиля в понеделник рано сутринта българско време. Всички 50 000 билета са разпродадени, като се очаква да играе местният кумир Радамел Фалкао, съотборник на Бербатов.

На тренировката в събота 30-ина местни хлапета нахлуха с викове на игрището и се радваха на играчите на „Монако". Бербатов сериозно се зае да им обяснява кой къде да застане, заигра се с тях, а и падна голям смях със съотборниците му. Пред хотела на тима лудницата е пълна, като стотици фенове във фланелки на Колумбия с името на Фалкао не спират да пеят.

Тигъра, както е известен конкурента на Бербатов за върха на атаката, пропусна световното заради скъсана връзка на коляното, но вече е в кондиция. С „Монако" в Колумбия го няма Хамес Родригес, другият местен идол. Халфът получи ваканция след геройствата и шестте си гола на Мондиала, а и е пред трансфер в „Реал“.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки