Пет европейски гранда с оферти за Дейли Блинд

24-годишният холандец може да избира между Барса, Манчестър Юнайтед, Ливърпул, Арсенал и Борусия Дортмунд

Пет европейски гранда с оферти за Дейли Блинд

Пет европейски гранда са направили предложения на холандския футболен шампион Аякс за Дейли Блинд, съобщава "Мундо Депортиво".

Барселона, Манчестър Юнайтед, Ливърпул, Арсенал и Борусия Дортмунд са пратили конкретни оферти за 24-годишния футболист.

Той впечатли с изявите си за холандския национален отбор на Световното първенство в Бразилия, след като беше избран за играч на сезона в холандското футболно първенство, в което помогна на Аякс да спечели четвърта поредна титла.

Блинд е трансферна цел номер 1 за новия мениджър на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал, който води Холандия на Мондиал 2014.

"Всичко зависи от желанието на играча. Неговата цена е 22 милиона евро, а Юнайтед е готов дори с по-голям чек", пише "Мундо Депортиво".

Присъствието на Ван Гаал на "Олд Трафорд" дава известно предимство на "Червените дяволи", но Юнайтед няма да играе в Европейските клубни турнири през следващия сезон за разлика от Барселона, Ливърпул, Арсенал и Борусия Дортмунд, които са сред фаворитите в Шампионската лига.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки