Фенове на Фламенго набиха футболист

Привържениците си изкараха яростта върху бранителя Андре Сантос след поредното поражение на любимците си

Фенове на Фламенго набиха футболист

Привърженици на Фламенго набиха защитника на отбора Андре Сантос след поредното поражение в първенството, този път от Интернасионал (Порто Алегре) с 0:4. 

Инцидентът се разиграл веднага след края на мача от 11-ия кръг, след който Фламенго - най-популярният бразилски отбор, се намира на последното 20-о място със 7 точки.

По информации от медиите, Андре Сантос е получил юмрук в лицето на изхода на стадион Бейра Рио, а докато изтича до автобуса го настигнали още няколко фена, които също му нанесли удари в главата, тялото и краката. Но не се съобщава за получени сериозни травми.

Андре Сантос има четири години по европейските терени, като е обличал за два сезона екипа на Фенербахче, както и на лондонския Арсенал също за два сезона. За националния отбор на страната си има 24 мача.

Във втория кръг след подновяването на шампионата лидерът Крузейро постигна нова победа - този път с 2:1 като гост на Палмейрас, и има аванс от пет точки пред втория Коринтианс. 

Крузейро е с 25, а пет отбора се подреждат от 3-о до 7-о място с по 19 точки - Флуминенсе, Атлетико Паранаензе, Интернасионал, Сао Пауло, Гремио.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки