Нов треньор в ДЮШ на Монтана

Ивелин Петков е единственото ново име, който ще работи с подрастващите в отбора

Нов треньор в ДЮШ на Монтана

ДЮШ на Монтана има нова структура. Всички досегашни треньори в нея остават на работа, но една част от тях преминават на друга длъжност. Досегашният директор Емил Цанински става административен директор, а за шеф на школата бе назначен Атанас Джамбазки. Треньорите Росен Ников и Пламен Аспарухов стават скаути и ще бъдат връзката между ДЮШ и всички училища на територията на Монтана. Друг треньор Венцислав Въглялски пък ще бъде домакин на школата.

Новото име при треньорите е това на Ивелин Петков (на снимката), който е единственият външен човек, като досега е работил с подрастващи в частен клуб в столицата. Панталей Заков ще бъде треньор на юношите ст.в. на Монтана, а Светлан Кондев ще бъде наставник на юношите мл.в. Детският тим на монтанци е поверен на Юлиян Райчев, а за подрастващата група ще отговаря Ивелин Петков. Тренировките на “футбол 9” ще води Светлан Кондев, а на “футбол 7” Николай Михайлов. Михайлов ще работи и с най-малките възпитаници на ДЮШ на Монтана, така наречената предучилищна група.

Една от най-важните задачи, която си поставя новият спортен директор на Монтана доц. Михаил Мадански е да превърне ДЮШ на клуба в Академия, която да работи професионално с подрастващи от Монтана и региона. На треньорити и малките футболисти ще им бъдат предоставени максимално добри условия за тренировки и подготовка. На малките таланти от школата ще бъде осигурена и пълна спортна екипировка.

Всички треньори в школата имат необходимия лиценз, за да упражняват тази професия, като по този показател Монтана е сред малкото клубове в страната.

ЗА КУПАТА: ЦСКА гостува в Монтана, аматьори посрещат Левски (СНИМКИ)

Вижте всички двойки за 1/16-финалите

Мадански: ЦСКА е най-силният отбор в България

„Тази година сме решили да не печелим Купата“, заяви с усмивка спортният директор на Монтана

ОБЗОР: Дъжд от голове и рокада в подножието на върха във Втора лига (РЕЗУЛТАТИ)

Струмска слава загуби от ЦСКА 1948 след гол от дузпа в продължението - 3:4, Арда също падна, макар че Макриев се разписа (КЛАСИРАНЕ)

ОФИЦИАЛНО: Джамбазки аут от футбола за година!

Треньорът нападна съдия след мач от Втора лига, одрусаха здраво ЦСКА, Ботев и Локо, вижте всички решения на Дисципа

Царско село с 3 от 3, ЦСКА 1948 с победен гол в 93-ата минута (ОБЗОР НА ВТОРА ЛИГА)

Вижте резултатите от третия кръг и следете на живо тук...

Монтана взима Мисяк

Тимът вчера се подсили и с Николай Цветков

Съдийски назначения за кръга във Втора лига

Вижте нарядите

Съдийски назначения за старта на Втора лига

Вижте всички наряди

ОФИЦИАЛНО: Ботев Враца ще домакинства в Монтана

Изтеглиха за по-ранен час два мача от Втора лига

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки