Роджърс: Ливърпул е по-голям от Суарес

"Джерард ще бъде готов за предстоящите сблъсъци", увери мениджърът на Ливърпул

Роджърс: Ливърпул е по-голям от Суарес
Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс явно иска да сложи край на спекулациите за представянето на "червените" през идния сезон. Голямата звезда на отбора Луис Суарес напусна в посока Барселона срещу сумата от 75 милиона паунда.

Уругвайският нападател все още не е представен официално като футболист на каталунците заради наказанието си след захапката срещу Джорджо Киелиени в мача между Уругвай и Италия от Мондиал 2014.

ФИФА забрани на Суарес всякаква дейност свързана с футбола, която включва и официалното му представяне на "Камп Ноу". Нападателят вече търпи и наказанието си от 4 месеца без футбол.

"Луис не е предал нито клуба, нито мен", сподели Роджърс.

"Имало е проблеми между нас, но те са в миналото. Той даде всичко за Ливърпул и винаги ще го считам за добър играч и добър приятел. Жалко, че вече не е тук, но Ливърпул е по-голям от който и да е отделен футболист".

Брендън Роджърс даде първата си пресконференция в САЩ, където отборът е на предсезонна подготовка. "Червените" кацнаха на американска земя малко след като Стивън Джерард се отказа от националния отбор на Англия.

"Говорих доста със Стивън и знам колко много означаваше за него да бъде капитан на Англия. Той беше страхотен капитан. Но Ливърпул означава всичко за него и няма съмнение, че той ще бъде във форма за предстоящите сблъсъци", каза още Роджърс. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки