Стойчо Младенов гласи Тунчев , Крачунов и Тони Силва за титуляри на реванша със Зимбру

В Молдова наставникът обеща атакуващ футбол, но призна, че го притеснява липсата на сработеност между играчите

Стойчо Младенов гласи Тунчев , Крачунов и Тони Силва за титуляри на реванша със Зимбру

Футболистите на ЦСКА Тони Силва и Пламен Крачунов са готови за игра и ще могат да вземат участие в реванша срещу Зимбру от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Това призна треньорът на "червените" Стойчо Младенов на пресконференция в Кишинев. Очаква се двамата, както и Александър Тунчев да започнат като титуляри утре от 20:00.

"Специални благодарности към нашия лекар, който успя да възстанови и Александър Тунчев, и Пламен Крачунов, и Тони Силва. Дори и на инжекции, смятам, че всички те ще могат да играят", заяви треньорът. 

Специалистът е убеден в победата в утрешния двубой и каза, че футболистите му ще се раздадат до краен предел, за да стигнат до този успех. Според Младенов единственият проблем може да бъде, че не всички играчи са сработени помежду си. 

"Смятам, че ЦСКА ще постигне нужния резултат в утрешния двубой и ще продължи напред. Ние сме по-добрият отбор и трябва да покажем това на терена. Зимбру не са за подценяване и казах това още преди първата среща. Не съм ги определял като малък отбор (бел. авт. - в отговор на въпрос на местни журналисти, заради сравнението с Берое). Берое е силен отбор за българското първенство и не може да се твърди, че съм ги определял като малък тим", заяви Младенов.

Според него ЦСКА играе по-добре пред повече фенове, които са враждебно настроени.

"Мачовете в обстановка на враждебност срещу ЦСКА и пред много фенове са тези, които обичаме. Победата в тях е още по-сладка. Ние сме клуб на Армията и трябва да се борим за нашите победи. Точно това очаквам да направим", допълни още треньорът на ЦСКА. 

Първият двубой между ЦСКА и Зимбру в София завърши 1:1, като това означава, че "армейците" ще търсят победа или равенство с повече от два гола.

"Ще играем атакуващ футбол и ще търсим голове. И с оглед на получилия се миналата седмица резултат, но и с оглед на футболистите, с които разполагам. Все пак в състава ни са двамата голмайстори на "А" група за миналия сезон. Всичко минава през главата ми, дори дузпи. Всичко може да се случи във футбола. Те са силни при статични положения, миналия мач така ни вкараха гол, така елиминираха и Шкендия. Ние сме се подготвили за всичко", сподели Младенов на пресконференцията в Кишинев преди двубоя. 

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки