Черноморец в крак с модата тази вечер, посрами се с 0:5 от Верея

Верея записа гръмка победа преди лагера край морето, Черноморец представя отбора в събота срещу Етър на "Лазур"

Черноморец в крак с модата тази вечер, посрами се с 0:5 от Верея
Отборът на Черноморец Бургас загуби визитата си на ФК Верея с 5:0, в предпоследната си контролна среща от предсезонната подготовка.Спарингът се проведе на помощния терен на "Трейс Арена" в Стара Загора.

През първата част двубоят беше равностоен, като до 30-та минута "акулите" бяха по-добрият отбор на терена, имаха лек превес и пропуснахa няколко положения. В 6-та минута Ивелин Илиев от домакините центрира в наказателното поле на бургазлии, Ангел Костов отправи удар, но топката срещна дясната странична греда на вратата пазена от Димитър Тодоров.

В 32-та минута Даниел Стоянов от бургаския тим отправи удар от наказателното поле, но топката премина над старозагорската врата. Минута по-късно защитникът на старозагорци Цветелин Радев можеше да открие с глава, но не успя да насочи коженото кълбо от удобна позиция.

Михаел Орачев и Искрен Писаров от състава на гостите също можеха да се разпишат, но изстрелитe им бяха спасени с лекота от стража на домакините Григоров. Минута преди края на първата част, Живко Желев откри резултата за ФК Верея с глава след центриране от корнер. Така след 45 минути игра двата тима се оттеглиха на почивка при резултат 1:0.

През второто полувреме двата отбора се хвърлиха в здрава битка. "Акулите" отново нямаха късмет, както в края на първото полувреме.В 49-та минута резултатът стана 2:0 за ФК Верея. Халфът Николай Киров се възползва от лошо избита топка от вратаря на гостите Димитър Тодоров и с техничен удар от границата на наказателното поле го прехвърли.

След този гол отборът на Черноморец Бургас рухна тотално, самочувствието на "младите акули" се изгуби и те започнаха да грешат елементарно във фаза защита. В 57--та минута резултатът стана класически 3:0 в полза на старозагорци. Стражът на бургазлии Димитър Тодоров не успя да избие топката при удар на Пламен Пенев и Ангел Костов реализира третото попадение в срещата.

До края на мача домакините от ФК Верея отбелязахa още две попадения за крайното 5:0, а техен автор стана Стелиян Евтимов, който в 86-минута и 87-та минута се разписа във вратата на бургазлии. Първият гол го вкара след диагонален удар, топката бе избита от резервният страж на Черноморец Димитър Николов, но спря във вратата му за 4:0, а втория гол след асистенция отдясно на Джунейт Али за крайното 5:0.

През втората част опасни изстрели за Черноморец отправиха Милен Танев, Ахмед Хикмет и Стоян Калев, a в 89-та минута Антон Атанасов нацели гредата.

Състав на Черноморец: Димитър Тодоров, Стойчо Атанасов, Любомир Гуцев, Иван Стоянов, Стойко Иванов, Даниел Стоянов, Михаел Орачев, Ахмед Хикмет, Ивайло Петров, Искрен Писаров, Милен Танев (Димитър Николов, Стефан Трайков, Ростислав Петров, Стоян Калев, Мартин Иванов, Антoн Атанасов)

В последната контролна среща преди началото на сезона в "Б" група, младият отбор на Черноморец Бургас ще посрещне тима на Етър /Велико Търново/. Спарингът e тази събота, /26-и юли/ от 18:00 часа на стадион "Лазур", като срещата ще бъде официално представяне на отбора за сезон 2014 / 2015. Входът ще бъде свободен, a представянето на новите футболисти ще започне от 17:30 часа.
Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

Треньорът на „соколите“ ги похвали след успеха

„Поздравявам момчетата, тъй като изпълниха задачите”, заяви Росен Кирилов

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки