Мигел Бедоя: Нуждаем се от късмет, за да бием в неделя

"Радвам се, че съм в клуб като Левски, ще се докажа", каза халфът

Мигел Бедоя: Нуждаем се от късмет, за да бием в неделя

Испанският халф на Левски Мигел Бедоя разкри, че се познава с халфа на ЦСКА Стивън Сънди. Двамата ще премерят сили в неделя.

 

"Още от първия момент, в който подписах, знаех, че този мач е специален за феновете и за съотборниците ми. Усеща се това, че абсолютно всички искат да играят. Съперничеството е голямо и затова треньорът ни казва, че трябва да победим на всяка цена. Това е най-важният мач за нас, за запалянковците в цяла България. Надявам се да ни се получат нещата, но се нуждаем и от късмет, за да спечелим трите точки. С полузащитника на ЦСКА Стивън Сънди се засякохме в Нумансия. Играхме заедно през първите ми две години там. Нямах време да говоря с него обаче, тъй като всичко се случи много бързо. Двамата ще се опитаме да дадем най-доброто от себе си за отборите", каза Бедоя пред Канал 3.


"Искам да докажа, че мога да играя добре в Левски. Дано всичко се нареди, защото аз ще дам всичко, за да се върне отборът на върха. За мен трансферът ми е крачка напред. Досега играх в тим от втора дивизия като Нумансия, но исках да стана част от такъв, който се изявява на международната сцена. Радвам се, че съм в клуб като Левски, с толкова голяма история", завърши той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки