Ливорно се моли на Гълъбинов да остане

Българският национал отказва да поднови договора си, пишат в Италия

Ливорно се моли на Гълъбинов да остане

Андрей Гълъбинов отказва да поднови договора си с "Ливорно", съобщава италианският "Кориеро дело Спорт". Информацията се появява само няколко дни след като от управата обявиха, че са постигнали споразумение с българския национал.

Според изданието нападателят не желае да води преговори с ръководството. Клубът иска да преподпише с Гълъбинов, Диониси и Силигарди. И тримата са обвързани с "Ливорно" до лятото на 2015 г. Проблемът при последните двама са високите им финансови претенции.

Диониси иска 350 000 евро на сезон, а Силигарди 400 000. Българинът явно крои планове да смени отбора или да изчака да види дали ще се разчита на него в първенството. Миналия сезон Гълъбинов изкара под наем в тима от серия "Б" "Авелино". Там той вкара 15 гола, а отборът му завърши на 11-о място.

В петък вечерта Андрей се разписа за "Ливорно" при победата с 2:0 срещу френския "Газелек Аячо" в контрола. Българинът откри резултата в 26-ата мин, възползвайки се от центриране на Марко Москати. По-късно Гълъбинов асистира на Москати за втория гол в срещата. Нашето момче започна титуляр и бе заменен малко преди края.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки