Анатоли Нанков: ЦСКА се бори за първото място, независимо в какво състояние е

Асистентът на Стойчо Младенов призова: "И нас ни боли за Лига Европа, но трябва да се обединим"

Анатоли Нанков: ЦСКА се бори за първото място, независимо в какво състояние е
Помощник-треньорът на ЦСКА Анатоли Нанков призова публиката на клуба да подкрепи отбора в трудния момент след отпадането от Зимбру. След 2:0 над Левски във Вечното дерби, той подчерта, че в каквото и състояние да са, „червените” винаги се борят за първо място в А група.

„ЦСКА винаги се бори за първото място, каквото и да си говорим. Ние го искаме и в каквото и състояние да сме, ние това искаме”.

Нанков застана първи пред микрофона, защото Стойчо Младенов беше изгонен от скамейката. Въпреки успеха над големия съперник, Нанков наблегна на случващото се в ЦСКА.

„Трябва да се обединим като клуб – фенове, привърженици. Не става от днес за утре – няма как да се получи. Мисля, че сме поели по правилни път. Нашият отбор е доста млад, правим всяка година селекция, не че го искаме. Тия футболисти закъсняха с подготовката и шапка сваля за играта след почивката. Трябва ни време за много неща. Знаем само ние каква трудна година изкарахме. Искам да благодаря на публиката. И нас ни боли за отпадането от Лига Европа, но трябва да се обединим.  Имаше умора от мача в четвъртък, но браво на момчетата”, сподели Нанков след успеха пред „ТВ7”.

"Играхме по-добре от четвъртък. Започнахме мача колебливо, леко плахо, второто полувреме доминирахме и заслужено победихме. Вкарахме два гола, след червения на Маркиньос малко по-дефанзивно заиграхме. Ако не беше той, можеше да вкараме и повече голове", допълни той на брифинга след срещата.

Нанков обясни привличането на дузина чужденци през лятото с потока от напуснали играчи.

„Напуснаха ни 9 футболисти, как да стане? Нормално е да вземем 10-12 да ги заменим по някакъв начин”.

Асистентът на Стойчо отказа да критикува съдията Георги Йорданов. „Прекалено са строги към нас, но не искам да коментирам”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки