Сензациите в пресата: Локо (Пд) кани Камбуров обратно на "Лаута"

Удинезе следи Радослав Цонев, Стойчо гони 7 играчи, Мъри гори с 500 бона, сръбкиня прецака Лудогорец и още

Сензациите в пресата: Локо (Пд) кани Камбуров обратно на "Лаута"
Сензациите в родната спортна преса на 28 юли, понеделник, 2014 година:

Меридиан мач: Локо (Пд) иска да си върне Камбуров

Новото ръководст­во на Локо (Пд) пла­нира изненадващ трансфер. От сдру­жение „Бъдеще за Локомотив" вече са предприели стъпки за връщането в състава на легендата Мартин Камбуров.

Голмайс­торът на миналого­дишното първенство заедно с Джордан от Литекс напусна „Лаута" още през май, тъй като не бе съгла­сен с политиката на Коко Динев. Той не успя да си намери от­бор в чужбина и изб­ра да се върне в ЦСКА, откъдето Стойчо Младенов на няколко пъти му бе засвидетелствал, че ще му гласува пълно доверие през новия сезон. Въпреки това Марто изобщо не иг­ра срещу Литекс, а в първия мач със Зимбру бе резерва. При­чината е, че той има проблеми с ахилесите и се нуждае от по-дълго време, за да се възстанови.

Изисква­нията на „Армията" обаче са доста по-ви­соки и ветеранът мо­же да загуби битката за място сред 11 -те в конкуренция с нацио­нала на Люксембург Йоахим и румънеца Серджиу Буш, който се разписа в дербито с Левски.

В Локо са наясно, че Камбуров по принцип трудно набира скорост в първенството, но са сигурни, че точно той може да промени тотално облика на настоящия състав.

Тема спорт: Италианци с интерес към Радослав Цонев

Ръководството на Левски все пак може и да осъществи изходящ трансфер този тран­сферен прозорец. До момента сините само прекъсваха дого­ворите на ненужните им играчи просто защото никой от тях не ставаше за продан. Така от „Герена" си тръгнаха скъпоплатените чужденци Кевин Бру, Ларсен Type, Нуно Пинто, Рафаел Бастос, Рикар-до Нунеш, Кристовао Рамос и Павел Чмовш, напуснаха и Орлин Старокин, Даниел Димов, Цветан Генков и Димитър Макриев.

Сега обаче има интерес към играч на сините. Става въ­прос за халфа Радослав Цонев. Той бе част от юношеския на ционален отбор на европей­ското първенство в Унгария. И игра във всичките мачове на България. Въпреки че в тях възпитаниците на Алексан­дър Димитров наредиха три загуби от Германия (0:3), Ук­райна (0:1) и Сърбия (0:1), Цо­нев е оставил добри впечат­ления.

Изявите му са били сле­дени от скаути на няколко италиански тима. Един от тях е Удинезе. Левски продаде точ­но на този клуб Антонио Вутов през зимата. Няма да е изключено, ако от „Фриули" пратят оферта и за Радо­слав Цонев. Той и братът му близнак Борислав (в момента лекува контузия в коляното) на няколко пъти бяха наблю­давани през пролетта и в А група, в мачове на сините. През втория дял на шампио­ната Радослав записа 11 мача в елита и 1 за Купата на Бъл­гария. Той успя да отбележи и 1 гол - при загубата с 1:3 от ЦСКА.

На „Герена" пък все още не са се отказали от идеята да привлекат още един центра­лен защитник. През лятото сините взеха 11 нови, като към тях не броим върналия се под наем от Спартак Търна­ва Роман Прохазка.
 
Стандарт: Стойчо жертва 7 футболисти

Резилът на ЦСКА в Европа може да се окаже фатален за 7 футболисти, научи "Стандарт" в часовете преди дербито с Левски.

Евентуална загуба снощи със сигурност ще катализира чистката на "Армията", но и победа едва ли ще спаси набелязаните от Стойчо Младенов. Треньорът търси виновници за неуспеха в Европа, тъй като недоволството сред публиката е невероятно.

Мащабната селекция при липса на спонсор и сигурно финансиране подлуди и най-яростните защитници на Младенов. Доста "червени" запалянковци поискаха оставка на треньора веднага след падението в Кишинев.
 
Стандарт: Мъри гори с 500 000 лева
 
Станимир Стоилов е във финансов капан, защото не разполага със спестените от "Ботев" пари. Треньорът на "Астана" е в шах заради над половин милион лева, научи "Стандарт".

Докато водеше пловдивчани, специалистът получаваше над 40 000 лева месечно. Тлъстите пачки се трупали на сметка на името на Мъри в КТБ. След блокажа на средствата в банката обаче Стоилов е в капан. "Стандарт" научи, че той не е теглил и лев от превежданите му пари в последната година. Мъри живеел без проблем само от премии. Той е имал идея да изтегли парите си, но е закъснял.

Дни преди да го стори "КТБ" бе поставена под специален надзор от БНБ. Близки до хасковския треньор не крият, че той е доста притеснен от патовата ситуация.
 
Меридиан мач: Сръбкиня прецака Лудогорец

Сръбкиня прецака Лудогорец преди ма­човете на истината с белградския Парти­зан. Става въпрос за лечителката Марияна, която е трябвало да вдигне двама от ос­новните футболисти на шампионите за сблъсъците с „гроба­рите".

Въпросната да­ма, пред чийто спо­собности се прекланя цял свят, а при нея на лечение ходят звезди като Видич, Ван Пер­си и Диего Коща, е на почивка в Дубай, за­ради което не може да направи опит да възстанови защитни­ците Георги Терзиев и Алекс Барт. Родният национал скъса мус­кул преди две седмици. Очакваше се той да бъде извън терена около месец. Но за­ради отсъствието на Марияна сливналията може да отсъства повече време. Барт пък се контузи сре­щу Дюделанж в Люксембург. Той изо­бщо не е картотеки­ран за срещите с Партизан.

Любопитно е да се отбележи, че на ви­зита при сръбкинята трябва да отиде и Козмин Моци. Здра­вият румънец обаче ще стисне зъби и ще играе срещу сърби­те. Евентуално чак след срещите с Пар­тизан, бившият иг­рач на Динамо (Бу­курещ) ще отиде при Марияна.

Очакванията са негов партньор в сряда да бъде на ционалът Александър Александров. На пей­ката пък ще остане финландецът Теро Мантула, който изи­гра силни мачове в Европа през миналия сезон, но след това формата му спадна рязко, заради което той изгуби титулярно­то си място.
 
Тема спорт: Специя се отказа от Блажевич

Италианският втородивизионен Специя засега се отказ­ва от намерението си да привлече вратаря на Лев­ски Горан Блажевич. При­чината е, че клубът си осигури услугите на Тимоти Ноки, който бе взет от Падова. Освен това тимът от Серия Б е на път да подпише с Еугенио Ламана. Така в съ­става няма да има място за Блажевич.

Хърватският страж се оказа ненужен на „Гере­на" заради свиването на бюджета. Той пристигна при сините миналата есен на пожар - сезонът вече бе започнал, но то­гавашният треньор Славиша Йоканович държе­ше да го има в редиците си. Блажевич бе на врата­та на Левски в 24 двубоя - 21 в А група и 3 за купа­та на страната.

В момента той още се води състезател на сини­те, но е постигнал дого­ворка с ръководството да бъде пуснат в нов клуб без трансферна су­ма. 

СЕРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА! Лудогорец ликува на "Лаута"(ВИДЕО)

Късна драма и болезнен за Локо (Пд) герой

Локо Пд със "синьо" оръжие на "Овча Купел"

Мартин Петков картотекиран

Локо Пд пусна билетите за Етър

Двубоят е в петък

Крушарски е категоричен: Томаш остава начело на Локо (Пловдив)

Босът на "смърфовете" прие спокойно загубата от Крумовград

Крушарски след резила: Вадим поуки да се променяме!

"Динко Хоркаш ще седи на пейката, щом не иска да преподпише", запъна се босът на Локо (Пловдив)

Томаш обяви групата на Локо (Пловдив) за мача с Арда

Вижте и кои са избраните футболисти за мача

Бивш футболист на Локо (Пловдив) подсили шампиона на Бахрейн

Лукас Салинас вече е ново попълнение на Ал Халдия

Берое се справи с Локомотив (Пловдив) в голов екшън (ВИДЕО)

Заралии спечелиха с 3:2 срещу "смърфовете"

ОФИЦИАЛНО: Локо Пд представи бивш играч на ЦСКА

Баи е четвъртият нов на "Лаута" тази зима

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки