Атакуват „сините” с псувни и декларация

„Бездушници, до кога ще ни срамите?", крещят ултрасите на своите

Атакуват „сините” с псувни и декларация

Нервите на феновете на Левеки след поредната загуба от ЦСКА не издържаха. Ултрасите атакуваха отбора на вчерашната възстановителна тренировка. В интерес на истината, тимът на Пепе Мурсия вече дори не предизвиква чак такъв интерес и едва 15-ина привърженици се появиха на стадиона, за да псуват футболистите. Те обаче бяха сурови към играчите. „Бездушници, до кога ще ни срамите?", крещяха ултрасите на своите. Голяма част от тях се отказаха от това да гледат „сините“ футболисти и предпочетоха тренировката на юношите.

По-късно част от организираните фенове на тима излязоха и със специална декларация, в която посочиха за главен виновник за състоянието на тима си собственика Тодор Батков.

„След болезнената загуба под №5 отново изплуват демони от дълбините. Въпроси, въпроси, въпроси. Щедрите летни обещания набързо бяха охладени в юлската вечер. Куриоз или закономерност, оставяме ви да прецените сами. С човек повече при минимум 20 мин. до края на мача, в който съперникът те е нокаутирал с две от общо 4 положения, не е ли логично да стегнеш редици и да тръгнеш в атака? Целта - постигане на бърз гол и след това дори изравняване при натиск в последните минути под напора на нестихващия Сектор Б. Докога ще слушаме оправдания след резил в дербито? Дерби, в което Левски не е бил в подобна негативна серия от най-тъмночервените години на комуизма! Нима г-н Батков (или който там „кара влака“ в действителност), е на път да затрие 60 години дързост и постоянство в громенето на петолъчката, като обърне везните? Срамно е, непривично е за Левски да влиза в ролята на абонат на треньор, който става за посмешище срещу всеки малко по-правилно нареден (и селектиран!) отбор. Очевидно обаче Левски в този си вид е далеч от подобно определение. Много станаха горчивите чаши, хапове, залци.... но явно това е цената, която ще плащаме за управленската мъдрост на Машиниста, който от високоскоростен влак за нашите, че и европейските терени, ни върна в каменната ера. Оттогава насам само слушаме обещания за светлосиньо бъдеще, но живеем в тежко настояще. Няма как и вечно да се облягаме на бушуващия огън в Сектора. Вече може и така да се нарича, защото имаше само един Сектор на стадиона - „Б“! Откровенията на ръководители и високоплатени ритачи, че отборът не заслужава публиката си, вече се изтърка. Знаем си го и без да ни го казват след (почти) всеки мач“, написаха привържениците, който в близките дни ще решат дали да има други форми на протест. Факт е обаче, че след края на двубоя футболисти и треньори бяха изпратени с овации въпреки поражението. Докога обаче ще издържат нервите на ултрасите, не е ясно“, гласеше декларацията.

Уелтън блести в Япония, даде асистенция за успех на Гамба

Бразилецът изигра силен мач

Отборът на Народното събрание завърши 4:4 с ветераните на Ботев (Вр)

Мачът се игра на стадион "Христо Ботев"

Ботев Пловдив призова феновете за въпроси към спортния директор

Артур Платек е готов да отговори на всички запитвания от привържениците

Кордоба и Ван дер Каап отново в групата на Левски

Фабио Лима също ще е на линия за мача с Берое

Убиецът на Ферарио Спасов е летял с 165 км/ч

Футболният специалист загина на място след като беше ударен

Белчев умува атаката на ЦСКА за Арда

Специалистът избира между Данило Асприля и Фернандо Каранга за върха на нападението

Роял Унион Сен Жилоа хареса Хосе Кордоба

Панамецът има оферти и от Лига 1 и Чемпиъншип

Черно море затваря редовния сезон с битка в Благоевград

Пирин посреща "моряците" от 15:15ч.

Левски ще прекъсва кошмарната серия срещу Берое

"Сините" се целят единствено към трите точки

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки