Лудогорец изпусна Партизан и ще се потормози в реванша (ВИДЕО+СНИМКИ)

Разградчани не успяха да отбележат гол в първата среща и стигнаха само до 0:0 у дома

Лудогорец изпусна Партизан и ще се потормози в реванша (ВИДЕО+СНИМКИ)
Лудогорец не успя да отбележи гол при домакинството си на Партизан (Белград) в първия мач от третия предварителен кръг на Шампионската лига и двата отбора завършиха наравно 0:0.

Това означава, че на тима на Стойчо Стоев ще му бъде доста трудно на реванша в Сърбия. Лудогорец държа инициативата през почти пълните 90 минути, но така и не успя да затрудни Лукаш. "Зелените" се провалиха в последното докосване, което им коства и победата в този двубой.

"Гробарите" започнаха изключително силно двубоя, а отбраната на Лудогорец изглеждаше неподготвена. В първите няколко минути гостите застрашиха на два пъти вратата на Стоянов, който обаче се справи умело и в двата случая.





С напредване на времето "зелените" заиграха по-уверено. Марселиньо имаше възможност да открие резултата в 11-ата минута, но негов удар с глава от границата на малкото наказателно поле излезе в аут.

Малко по-късно Мишо Александров бе изведен по перфектен начин от Светослав Дяков. Александров остана сам срещу вратаря на Партизан, но се забави и позволи на противников бранител да се върне и да блокира удара му.





През втората част играчите на Стойчо Стоев продължиха да бъдат по-опасни на терена, но така и не можеха да уцелят противниковата врата. В игра за Лудогорец се появиха Браян Ангуло, Върджил Мисиджан и Абел Анисе, но дори и с тях на терена "зелените" не измислиха нищо ново.

В заключителните моменти на двубоя разградчани разчитаха на много изсипани топки в наказателното поле на Партизан, които отново не доведоха до така желания гол.





Реваншът в Сърбия е на шести август от 21:45 часа българско време.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки