ЦСКА пита: Защо мачът със Славия падна от екран?

“Белите” също останаха изненадани от промяната, но я приеха без особен драматизъм

ЦСКА пита: Защо мачът със Славия падна от екран?

ЦСКА зададе въпрос към цялата футболна общественост: “Защо дербито със Славия падна от екрана?”

В понеделник ТВ7 информира, че столичното дерби ще се излъчи вместо “Литекс” - “Берое”. Във вторник от телевизията смениха информацията и върнаха първоначалния вариант. Настояването дойде от фирмата “Футбол Медия Про”, която държи правата на “А” група. Нейни собственици са Кирил Домусчиев и Тодор Батков.

“Не е ли интересно да се излъчи мачът между първия и втория, както е желанието на телевизията? - пита риторично изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров. - Имаме всички основания да се притесняваме от съдийството след опита, който натрупахме миналия сезон. Тогава, когато ЦСКА наближи върха след 3:0 над “Левски”, ни отрязаха главата срещу “Черно море” още в следващия кръг. После това продължи и в други мачове. Дали падането на мача от екран не е опит да се скрият от футболна България някои неща, които може да се случат на стадиона? А ние просто искаме едно хубаво дерби срещу “Славия”, нищо повече”, добява той пред вестник "Труд"

Същевременно “белите” също останаха изненадани от промяната, но я приеха без особен драматизъм. След добрите си игри на старта от “Славия” се надяват на повече фенове на трибуните и подкрепа.

От клуба призоваха привържениците на ЦСКА да си купуват пропуски само за сектор “В”, за да няма смесване на фенове в централната трибуна. Билетите са по 10 лв. и за цесекари, и за слависти. Двубоят е в неделя от 18 ч. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки