Сензациите в пресата: При загуба от Берое, Литекс и Балъков се разделят

"Яки премии в Славия при бой над ЦСКА", "Спонсор върна Камбуров на Лаута" и още

Сензациите в пресата: При загуба от Берое, Литекс и Балъков се разделят

Сензациите в българските спортни издания от днес, 31 юли 2014 година:

 

"Тема спорт": При загуба от Берое, Литекс и Балъков се разделят

 

Дните на Красимир Балъков начело на Литекс изглеждат преброени. Наставникът на ловчанлии започна кошмарно начело на тима - две загуби на старта на А група от ЦСКА (0:1) и Локомотив София (0:2), и отпадане от Диошгьор още във втория квалификационен кръг на Лига Европа. Единствено победата на реванша в Унгария с 2:1 и силната игра там засега задържат Бала на поста. От ръководството обявиха след загубата в "Надежда", че застават зад специалиста и че промени не се предвиждат.


"Тема Спорт" разбра обаче, че при ново поражение и срещу Берое в неделя Литекс и Балъков ще се разделят. Така двубоят от третия кръг може да се окаже решаващ за съдбата на специалиста, който е възможно и сам да подаде оставка при поражение.


Само победа, а и равенство със заралии, но с добра игра може да оставят героя от САЩ' 94 начело на оранжевите.


При представянето на Балъков в началото на юни благодетелят на Литекс Гриша Ганчев обяви, че договорът му е за 2 години. По всичко личи обаче, че ако нещата продължат в същия дух, бившият футболист на Щутгарт и Спортинг Лисабон няма да изкара и 2 месеца. Засега в Ловеч не са обсъждали евентуални заместници на Бала, ако се стигне до раздяла с него.

 

"Тема спорт": Яки премии в Славия при бой над ЦСКА

 

Ръководството на Славия е приготвило приятна изненада за футболистите за предстоящия сблъсък с ЦСКА в неделя. Шефовете планират да раздадат яки премии на играчите при победа над армейците. По този начин от ръководството на най-стария столичен клуб искат допълнително да мотивират подопечните си за силен мач и успех срещу лидера в А група.


Интересното е, че футболистите ще вземат бонуси дори при равенство.


Засега от лагера на белите не разкриват какъв ще е размерът на премиите при три точки в неделя, но според запознати те ще са по 2500 лева на човек.

 

"Стандарт": Спонсор върна Камбуров на Лаута

 

Мартин Камбуров се завърна вчера в любимия си "Локо" (Пд). Свиленградчанинът се включи в тренировките, а феновете бяха на седмото небе, че голаджията се завърна на "Лаута". Любопитно е, че голямо име като Камбуров няма как да се впише в тавана на заплатите във възродения "черно-бял" отбор.


"Стандарт" научи, че спонсор, който често помага на "Локо", ще поеме месечното възнаграждение на Марто. Става дума за около 15 000 лева месечно. Така заплатата на трикратния голмайстор на "А" група няма да тежи на бюджета. Единственото притеснение на запалянковците е как ще се отрази на атмосферата в съблекалнята съжителството между Камбуров и Данчо Господинов. Двамата са в обтегнати отношения след здрав скандал преди време.



 

"Меридиан мач": Левски стартира операция "Нападател"

 

Левски стартира спешна операция "нападател". Въпреки че реално няма пари за селекция, на "Герена" са решени да намерят още един централен нападател, с когото да засилят конкуренцията в предни позиции. До този извод са стигнали треньори и шефове предвид слабата форма на Валери Божинов. Валери Домовчийски пък има контузия и не игра срещу ЦСКА. Така в момента на "Герена" няма изявен голаджия и ще се разчита основно на подадения от страна на испанеца Антонио Аниете, който обаче не е типичен таран със своите 174 сантиметра. Един от предложените варианти вече е отпаднал, тъй като е предпочел да продължи кариерата си в Украйна. Очаква се на "Герена" да има яснота в следващите дни.



 

Отборът на Народното събрание завърши 4:4 с ветераните на Ботев (Вр)

Мачът се игра на стадион "Христо Ботев"

Ботев Пловдив призова феновете за въпроси към спортния директор

Артур Платек е готов да отговори на всички запитвания от привържениците

Кордоба и Ван дер Каап отново в групата на Левски

Фабио Лима също ще е на линия за мача с Берое

Убиецът на Ферарио Спасов е летял с 165 км/ч

Футболният специалист загина на място след като беше ударен

Белчев умува атаката на ЦСКА за Арда

Специалистът избира между Данило Асприля и Фернандо Каранга за върха на нападението

Роял Унион Сен Жилоа хареса Хосе Кордоба

Панамецът има оферти и от Лига 1 и Чемпиъншип

Черно море затваря редовния сезон с битка в Благоевград

Пирин посреща "моряците" от 15:15ч.

Левски ще прекъсва кошмарната серия срещу Берое

"Сините" се целят единствено към трите точки

Лудогорец с наглед лесна задача срещу Хебър в Пазарджик

Срещата е от 17:45ч.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки