Левски благодари на феновете

Ръководството на родния гранд Левски изказа специалните си благодарности към феновете на тима, които вчера вечерта изпълниха стадион „Георги Аспарухов” при победата с 3:2 над белгийския Гент в първи мач от груповата фаза на турнира Лига Европа

Левски благодари на феновете

Ръководството на родния гранд Левски изказа специалните си благодарности към феновете на тима, които вчера вечерта изпълниха стадион „Георги Аспарухов” при победата с 3:2 над белгийския Гент в първи мач от груповата фаза на турнира Лига Европа.

Ето и съобщението, публикувано на официалния сайт на Левски:

Инфарктният развой на срещата с Гент и заслужения успех над безспорно класния съперник бе непостижима цел без вас - нашите фенове. Привърженици отдавна извисили се на европейския пиедестал, които се раздадоха безрезервно във всеки един момент от двубоя. За футболистите и спортно-техническия щаб е огромен плюс и мотивация да се знае, че зад тях има постоянна подкрепа генерираща положителен заряд и енергия, трансформиращи се в огромна доза воля за успех.

Ние - ръководителите на клуба, сме наясно, че Левски и публика са едно неразделно цяло. Затова сме щастливи и горди, че можем да ви доставим подобни положителни емоции. Заедно вървим напред. Процес, който започна още през миналия сезон, когато хората на трибуните не се отказаха въпреки неуспехите. И заедно с отбора преминахме през толкова много трудни моменти. Заедно страдахме, а сега заедно се радваме. За нас е удоволствие да знаем, че „пак сърцата ще са пълни, пак стадионът ще е син..." и се надяваме така да бъде и до края на сезона, за да бъдем свидетели и участници в още подобни сини вечери.
Още веднъж - поклон пред невероятните фенове в синьо. Само Левски !

Фотогалерия от мача Левски - Гент вижте ТУК!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки