Христо Янев: ЦСКА ще се наложи над Славия

През лятото и двата отбора се подсилиха сериозно и са в състояние да изнесат силен мач

Христо Янев: ЦСКА ще се наложи над Славия

Бившият полузащитник на ЦСКА и Славия Христо Янев коментира пред Тема Спорт" предстоящия сблъсък между двата отбора в неделя.


"На мнение съм, че най-после ще се получи истинско дерби, тъй като от доста бреме насам не сме гледали атрактивен двубой между ЦСКА и Слабия. През лятото и двата отбора се подсилиха сериозно и са в състояние да изнесат силен мач. Ще има много битка, но и добри изпълнения. Моето мнение обаче е, че ще се наложи ЦСКА. Там разполагат с побече опитни футболисти и побече класа. Слабия в никакъв случай не е лош отбор, но на този етап няма как да се доближи до червените", каза Янев.


"В последно бреме съм се отдалечил от процесите в ЦСКА. Нямам мнение за настоящите собственици, но се надявам, че те ще изведат ЦСКА до по-добра перспектива не само на думи, но и на дела. Ако новите попълнения в състава се сработят бързо, тимът ще е сериозен претендент за титлата", добави още Христо Янев. 

 

Халфът стигна върха в кариерата си с червената фланелка, когато през сезон 2004/05 г. вкара 22 гола в 29 мача в елита. Янев игра за последно в Славия, но в края на октомври бе освободен от Милен Радуканов, който тъкмо бе поел тима. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки