Левски няма да продава Жо и Гара през зимата

Главният мениджър на българския колос Левски Георги Иванов призна, че ядрото на отбора няма да бъде разпродадено през зимната пауза

Левски няма да продава Жо и Гара през зимата

Главният мениджър на българския колос Левски Георги Иванов призна, че ядрото на отбора няма да бъде разпродадено през зимната пауза. Както е известно, „сините” започнаха ударно настоящата кампания, а с фамозните си представяния в Европа цената на Дембеле, Жоазиньо и компания се вдигна, а с това и интересът на някои от големите клубове на Стария континент. Именно от тук идват и притесненият на феновете на Левски, които не искат любимците им да бъдат продавани още през януари.

„Искам да успокоя всичките ни фенове, няма да разпродаваме отбора през зимата, особено Гара и Жо. Разбира се един-двама играчи ще си тръгнат, но като цяло ядрото ще се запази същото. Нашата основна цел през този сезон е да станем шампиони и да атакуваме Шампионската лига през следващата кампания и именно заради това ще оставим най-добрите си футболисти”, каза Гонзо.

„В Левски няма планове за две години напред, но истината е, че в момента с Ясен Петров градим нещо голямо. Миналата година бе много слаба за нас, но се явява и пречистваща, тъй като много неща от тогава не са същите. Едно от тях е дисциплината, която наложих – казах на всички, които работят в Левски, дори и тези, които са зад кадър, че за да върви тимът напред, всички трябва да дават най-доброто от себе си и да влага 100% от силите си”, завърши Гонзо.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки