Ясен Петров: Победихме въпреки грубата игра на Черно море и лошия терен

„Многото сблъсъци не ни уплашиха и заслужено спечелихме. Жоазиньо е с навехнат глезен, все още не е ясно колко дълго ще отсъства”, призна специалистът

Ясен Петров: Победихме въпреки грубата игра на Черно море и лошия терен

Старши треньорът на Левски Ясен Петров изрази задоволството си от представянето на неговите възпитаници при победата над Черно море във Варна с 3:2 в последен мач от седмия кръг на „А” група.

„Много тежък мач за нас, имайки предвид факта, че през седмицата също играхме срещу силен съперник и се раздадохме максимално”, сподели специалистът пред Про.БГ.

„Думичката „умора” обаче трябва да излезе от нашия речник и оттук нататък да даваме всичко от себе си във всеки мач. Теренът бе много лош, но успяхме да спечелим изключително ценни три точки и това сега е най-важното.

Жоазиньо е с навехнат глезен, но съм доволен, че успяхме да отговорим на предизвикателството и не се стреснахме от силовите единоборства, които предложиха футболистите на Черно море.

Според мен дузпата за нас бе налице, защото Дарко стигна първи до топката, оттам нататък е решение на съдията”, допълни Ясен Петров.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки