Film+ ще излъчва НХЛ

Боговете на шайбата играят за първи път в Европа

Film+ ще излъчва НХЛ
Дългоочакваната от любителите на ледения спорт в България хокейна лига NHL стартира на 7 октомври от 19:00 часа по Film+. NHL е едно от най-значимите спортни събития не само в цяла Америка, но и в световен мащаб. Сега то ще се проведе в Европа за първи път в своята история и ще бъде излъчено на живо по Film+ в четвъртък вечер.
На леда на „Хартуол Арена” в Хелзинки отборите „Carolina Hurricanes” и  „Minnesota Wild” ще се изправят един срещу друг в борба за спортно надмощие. И в двата отбора има финландски играчи, което прави интересът към срещата два пъти по-голям. Звездите на „страната на хилядите езера” – Финландия, в отбора на „ураганите” са голмайсторът Юси Йокинен и Туомо Рууту, а в отбора на „дивите” – капитанът Мико Койву. Освен с това, че са талантливи играчи, тримата са известни и с това, че имат множество почитателки, които ги подкрепят, по време на спортните им срещи.
 
Досега двубоите в хокейната лига не са разочаровали зрителите, а всяко следващо състезание е по-силно от предишното – повече хъс за победа, по-качествен хокей, нови спортни постановки.

NHL 2010 се очаква да бъде по-завладяващо от всякога. Как? Вижте по Film+, 7 октомври, 19:00 часа.   

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки