Хауърд Уеб отрече обвиненията, че има пристрастия към Манчестър Юнайтед

В това няма и капка истина, заяви реферът, който сложи край на своята кариера

Хауърд Уеб отрече обвиненията, че има пристрастия към Манчестър Юнайтед
Хауърд Уеб се отказа от съдийството и вече извън терена отвърна на обвиненията, които витаят от години, че е имал пристрастия към Манчестър Юнайтед.

Феновете на всички други клубове често обвиняваха Уеб, че е фен на Юнайтед, а бившето крило на Ливърпул Райън Бабел дори бе глобен със 10 000 паунда, защото в Туитър пусна колаж на рефера с фланелка на „червените дяволи”.

Уеб се отказа от съдийската кариера миналата седмица и застана на поста технически директор в една от големите организации на реферите в английския футбол. Той отрече да е правил каквито и да било услуги на Юнайтед през годините:

„В това няма и капка истина. Манчестър Юнайтед никога не е влияел върху решенията ми. Не съм бил обиден от тези приказки, това са си само приказки. Но много са ме тормозели грешки, които съм допускал, особено важни такива, които решават хода на мача. Ще съм нечестен, ако ви кажа, че това не ме е притеснявало”, казва Хауърд Уеб, цитиран от Daily Mail и допълва:

„Един вестник посочи 5-те мача, които бих искал да забравя в кариерата си. Е, със сигурност искам да забравя повече от 5 мача. Но след повече от 500 професионални мача се сещам за много професионални футболисти, които са направили куп грешки на терена, но още са си професионални футболисти”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки