Ливърпул играе по свирката на Зури (СНИМКИ)

Новата перла на клубния канал отскача от баскетболния кош, за да кацне на "Анфийлд" директно от MTV

Ливърпул играе по свирката на Зури (СНИМКИ)
След впечатляваща­та победа над Борусия Дортмунд (макар и в странна формация) с 4:0 в неделя феновете на Ливърпул имат още една причина да пот­риват ръце на днеш­ния старт на новия се­зон. Срещата бе офи­циален дебют не само за новопривлечените това лято играчи, но и за красивата Зури Хол.

26-годишната амери­канка дебютира за клубната телевизия именно с тази среща. Впечатляващата 167-сантиметрова мулатка успя да събере повече коментари в социални­те мрежи дори от успе­ха на селекцията на Брендън Роджърс.

Преди да запише официалния си дебют за телевизията на Ли­върпул на „Анфийлд", Зури имаше включва­ния от САЩ по време на турнира „Интернешънъл Чемпиънс Къп". Там „мърисисайдци" останаха втори след загуба от Манчестър Юнайтед на финала с 1:3.
 
Плавницата е рабо­тила за Индиана Пейсърс в НБА, както и за Индиана Фивърс в дамския шампионат по баскетбол. Спорт­ната й връзка с Индианаполис става изклю­чително здрава със стажа й с микрофона за местния бейзболен тим на Индиънс.

Всъщност Зури е ро­дена през 1988-а в То­ледо, но не в Испания. Така се казва и чет­въртият най-популярен град
в щата Охайо. Има двама по-малки братя и описва себе си като мъжкарана.

„Като дете мечтаех да съм на сцената, по телевизията, да рабо­тя в развлекателния бизнес. Играла съм хокей на трева в колежа. Освен това съм трени­рала и лека атле­тика - разказва Зури.

„Пак докато бях в ко­лежа, станах голям фен на американския футбол. След това два сезона бях водеща на проявите в залата на Индиана Пейсърс -„фийлдсхауз". „Пешеходците" имат запазено място в сърцето ми. Но всичко това изведнъж остана на заден, когато стъпих в Ливърпул".

Съвсем раз­бираемо, голя­мата мечта на Зури, свързана с европейския футбол - тоест сокъра, е да направи интер­вю със Стивън Джерард. „Бих се радвала да разговарям с него. Той е клубна икона и един от най-добрите игра­чи в света", казва тъмноко­жата прелъсти­телка, като съзнава, че е на прага да превърне този блян в реал­ност.

Спортният й идол обаче е Серхио Рамос.

„Страхотен е - истински бо­ец. Освен че е защитник, вкарва и много голове. Не на последно мяс­то харесвам начина, по който изглежда" признава с усмивка амери­канката.

Звездата й всъщ­ност изгрява след кон­курс за таланти.

„Пър­вият ми пробив бе, след като спечелих състезание  за лице на мест­на те­леви­зия Индианаполис. Пра­вех рекламни интер­вюта с популярни лич­ности в продължение на година. Връзката ми с микрофона се оказа любов от пръв поглед", категорична е Зури.

Определя своя пик като избирането й за водеща в световния музикален канал MTV. Това я стимулира да се насочи и към големия екран. Хол не крие, че с удоволствие би се гмурнала в света на актьорството. Тя таи в себе си надежда за холивудска кариера от колежа, където е на­мирала време за изя­ва и в актьорска трупа. 

Ливърпул сбъдна предсмъртната мечта на Ериксон и победи Аякс при легендите (ВИДЕО)

Шведският специалист е обречен според лекарите, но изглеждаше в добра форма на край терена

Клоп: Не бе никак лесен мач, събрахме невъзможен брой точки (ВИДЕО)

Мениджърът на Ливърпул е удивен от представянето на тима си

Ливърпул постигна драматична победа над Нотингам в самия край (ВИДЕО)

Нунес донесе трите точки на отбора си

Клоп: Определено нямаме никакъв късмет с контузиите

Мениджърът на Ливърпул не скри притеснението си след успеха над Брентфорд

Ливърпул и Арсенал си харесаха Педро Нето от Уулвс

Португалският национал може да смени клуба през лятото

ОФИЦИАЛНО: Ливърпул ще изпълни мечтата на Свен-Йоран Ериксон

Той ще води тима като наставник за един мач

Ливърпул е на 1/8-финал за ФА Къп след лесна победа над Норич (ВИДЕО)

"Мърсисайдци" надвиха противника си с 5:2

Ливърпул може да направи изненадващ трансфер с Антони Робинсън

Американският национал от състава на Фулъм е сред целите пред Юрген Клоп

Клоп се оплака от съдийството срещу Арсенал (ВИДЕО)

Мениджърът на Ливърпул не бе особено доволен от ремито

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки