Чиликов: Одобряваме идването на Момчил Цветанов

Гласят Чунчуков и Гамаков за националния

Чиликов: Одобряваме идването на Момчил Цветанов

Помощник-треньорът на „канарчетата" Георги Чиликов ко­ментира петте по­виквателни на футболисти от първия отбор в младежкия национален отбор.

,,Радват ме петте повиквателни. Спо­ред мен е въпрос на време Чунчуков и Гамаков да заиграят за националния от­бор. Ние, от тре­ньорското ръководс­тво, одобряваме ид­ването на Момчил Цветанов при нас. Той ще пасне на мла­дия отбор на Ботев. Радваме се, че за мача със Славия се завръща и Алекс Колев. Трябва да внимаваме и да излезем концен­трирани срещу „бе­лите". Най-важното е, че вече ще играем пред нашата прек­расна публика. Безс­порно тяхното при­съствие ще окаже влияние и може да натежи за победа, към която се стре­мим", каза Чиликов.

В същото време Велислав Вуцов ра­боти непрекъснато, за да вдигне нивото на отбора си. Той влиза от среща в среща и непрекъсна­то комуникира както с шефовете си, така и с познати мени­джъри. Целта е да бъдат привлечени още две-три попъл­нения, за да може да се засили конкурен­цията и да се осигу­ри по-голяма вариативност на състава. Приоритет продъл­жава да е намиране­то на силен центра­лен защитник. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки