Стар душманин на Лудогорец фалира

Приказката Скрита сила Мъдрево приключи

Стар душманин на Лудогорец фалира

В края на миналата седмица на срещата на футболните клубове от Разградска област стана ясно, че колоритния отбор Скрита сила Мъдрево вече няма да играе дори в селската лига. Причината за отказването на тима от Кубратска община е липсата на финансови средства. 

Отборът на Мъдрево в последните седем години извървя пътя от областната футболна група до три сезона във “В” група, завършвайки отново с два сезона в селската лига.
 
Скрита сила обаче си остана аматьорският тим, който прослави не само село Мъдрево, община Кубрат и Разградска област, но и целия Североизток. Култовият футболен тим от Мъдрево донесе много слава на Лудогорието докато играеше във висшата селска лига и във „В“ група.
 
Отборът от Мъдрево стана първият селски тим в страната, монтирал пластмасови седалки на стадиона си. В България нямаше друг селски стадион с продажба на билети. Футболистите пътуваха за гостувания с костюми. Незабравими ще останат победите на Скрита сила над Лудогорец във В група
 
През новия сезон ще има само две областни футболни групи в Разград, а не като до сега три. Едната ще е от 14 тима, другата с 12.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки