Георги Марков: Ще измъкнем нещо

Изпълнителният директор на Локо София Георги Марков изрази увереност, че този път отборът ще успее да изкопни положителен резултат от Лудогорец.

Георги Марков: Ще измъкнем нещо
Изпълнителният директор на Локо София Георги Марков изрази увереност, че този път отборът ще успее да изкопни положителен резултат от Лудогорец. "Мисля, че имаме добри футболисти. От началото на сезона се представяме на ниво и вървим във възходяща линия. Мисля, че все още не сме сработени напълно. Липсва ни и изявен голмайстор, но чакаме още някои футболисти. Надявам  се  да  вземем  един такъв човек. Имаме потенциал. Чакам тежък мач срещу Лудогорец. Макар че ще пазят титулярите си за Стяуа, резервите им не са по-слаби. Мисля, че може да измъкнем нещо от срещата. Трябва да сме достатъчно мотивирани и концентрирани, защото и вторият им състав е много качествен. Важно е да се представим на ниво, както го сторихме например с Литекс. Хубавото е, че нямаме контузени играчи", обясни Марков.
 

Той допълни, че тимът може и да стигне до първата шестица. "Защо не, ако продължаваме така? Виждате, че имаме 7 точки и сме пред Литекс и Левски. Обнадежден съм, че тази година ще бъде много по-добра от предишната", завърши шефът. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки