Менди: Томов е известен лъжец (+ВИДЕО)

Опитват да ми развалят отношенията с хората, които тук са много коректни, и аз мога да ги дам на ФИФА, каза защитникът на Литекс

Менди: Томов е известен лъжец (+ВИДЕО)
Победата над Левски е била много важна за Литекс и дошла много добре за „оранжевите”, сподели защитникът на ловчанлии Джаксън Менди.
 
„3:0 естествено, че е добре, беше много важно за нас, най-вече за нашия морал, да имаме повече самочувствие. Естествено, да се приближим до първите три отбора в класирането. Нашият отбор има много млади момчета, обаче с големи качества, но естествено предстои на всички много работа, една победа нищо не значи. Няма да си вирнем носовете от този резултат. От този мач трябва да гледаме като една среща, в която спечелихме три точки, но при всички случаи ни дойде много добре”, коментира Менди след мача.
 
Сенегалецът е бил на едва две тренировки до мача.
 
„Напоследък не играех, защото бях контузен, на практика тази седмица имах две пълни тренировки. И не съм на 100% готов, признавам си, да издържам физически на такива натоварвания, но постепенно ще вляза във форма”, сигурен е 27-годишният.
 
Успехите му с червената фланелка срещу Левски са на практика забравени.  
 
„Един важен мач, играл съм го с ЦСКА, сега с Литекс, за мен е важно да го спечеля с Литекс, не мисля за предишни резултати. Аз много добре знам, че и за Литекс този мач е много голям и важен за всички хора тук. В този мач аз нямам нищо общо с ЦСКА, за да си мисля за преди. Играя си за Литекс и си бия за Литекс, това е.”
 
Менди нападна остро ръководството на ЦСКА, като ги нареже лъжци. „Червените” наскоро казаха, че ще заведат дело срещу Менди.  
 
„Томов е известен лъжец, просто те ми правят проблеми с Литекс, да ми развалят отношенията с хората, които тук са много коректни, но искам да ги успокоя, много съм спокоен, всичко ми е добре тук. Каквото и да говорят в медиите, мен не ме интересува. Щом казват, че съм им звънял да се връщам, нека покажат от кой номер съм звънял, ако пък толкова страдат от моето отсъствие, си е техен проблем.”
 
„Аз всичко съм си направил по правилата на БФС, и аз имам право да ги дам на ФИФА, за мен няма никакви грижи, те имат нужда от пари, сега ще се опитат с всякакви начини, трябва да излъжат феновете, играчите. По-добре да започнат да работят, отколкото да лъжат само.”
 
В заключение Менди призова младите си съотборници да стоят здраво стъпили на земята.
 

„Надявам се тази победа да се отрази много ползотворно, защото атмосферата в отбора наистина е много добра. Аз съм един от най-опитните, другите са млади момчета, единствено трябва да са здраво стъпили на земята и да работим, защото преди 2 седмици всички ни критикуваха, сега всички ще ни хвалят, но знаете във футбола как е.”  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки