Сензациите в пресата: Левски ще маха звезди

Разпитват играчите на Славия за бойкот, пратиха Наумовски във втория отбор

Сензациите в пресата: Левски ще маха звезди
Сензациите в родната спортна преса на 26 август, вторник, 2014 година:

Труд: Левски ще маха звезди

Загубата от Литекс с 0:3 катализира очистителни процеси в Левски. Някои от титулярите в Ловеч ще останат на пейката или извън групата за следващия мач срещу Черно море на "Герена" в петък.

"Кандидатите" за излизане от състава са звезди с богати визитки и едри заплати. Говори се за опитните Валери Божинов, Веселин Минев и Георги Сърмов. Допуснатите голове са на път да командироват при резервите и младия вратар Александър Любенов.

Тези и други неубедителни футболисти ще бъдат заменени, при положение че няма проблеми с контузени играчи. Божинов се стяга отново да тръгва за проби в Англия. Той прекара цялата минала седмица в Лондон, но Уест Хем не го одобри. Бож се върна в петък и в неделя излезе срещу Литекс след само една тренировка със "сините".

На "Герена" отсега се мисли за селекция, която да инжектира класа в отбора след зимната пауза. Треньорът-директор Георги Иванов обеща след загубата в Ловеч нов нападател.

Тема спорт: Пратиха Наумовски в дублиращия отбор

Македонският Вратар Кристиян Наумовски бе пратен да тренира с вто­рия отбор на Левски. До този момент стражът не хваща ръка на „Герена" и има само два мача. Той бе­ше титуляр в първия кръг срещу Локомотив Пловдив (1:1) и влезе като смяна в Стара Загора срещу Берое (1:2) след грешките на Стефано Кунчев.
 
Македо­нецът бе гласен за титу­ляр - бе привлечен на пожар след контузията на Пламен Илиев. Той е един от най-скъпо платените в тима - взима по 7 хиляди евро на месец. Въпреки то­ва в последните два дву­боя бе резерва на юношес­кия национал Александър Любенов. Младокът обаче допусна грешка при първия гол на Литекс (0:3).

Днес Наумовски ще пази за дубъла срещу оранжевите (мачът е от 18:00 часа на „Герена"). Ако покаже доб­ра форма, може да е титу­ляр за мъжете в петък сре­щу Черно море.
 
Меридиан мач: Напрежение в Славия, разпитват играчи за бойкот
 
Сериозно напре­жение цари в съблекалнята на Славия след трите поредни загуби. „Меридиан Мач" научи, че ръководните органи в тима са раз­питвали част от игра­чите дали не бойкоти­рат своя треньор Ми­лен Радуканов. Засега не са открити неред­ности и футболисти няма да бъдат гонени от „Овча купел". Но някои от игралите срещу Ботев със си­гурност ще останат на пейката или дори из­вън групата за следва­щия мач с Литекс.

Въпреки виковете „оставка" към Милен Радуканов в предиш­ния мач босът на Славия Венцеслав Стефанов е твърдо зад мла­дия специалист и не­говия щаб. Не е тай­на, че бившият тре­ньор на ЦСКА и еки­път му полагат неи­моверни усилия да се справят. След добро­то начало на сезона обаче „белите" се сринаха и записаха три поредни загуби, без дори да вкарат гол - срещу Локо (Сф), Берое и Ботев. 
Левски иска петима да преподпишат, връща ас за дербито

Ел Джемили също ще бъде привикан от ръководството

Костов: Не сме толкова спокойни (ВИДЕО)

Треньорът на Левски говори след 1:0 над Берое

МЪКА! Забравен герой спаси Левски (ВИДЕО)

Фадига носи 1:0 над Берое, Сектор "Б" остана празен

Уелтън блести в Япония, даде асистенция за успех на Гамба

Бразилецът изигра силен мач

Сираков: Главницата към НАП е погасена, няма опасност от фалит

„За първи път от поне 10-15 години Левски няма лихвоносни задължения към НАП“

Левски е подновил интереса си към вратаря на Пирин

Украинският страж може да засили конкуренцията на "Герена"

Левски с най-солена глоба след кръга

"Сините" броят 8000 лева на БФС

Костов води тренировката на Левски

Треньорът с дълга реч пред играчите

Левски с нов антирекорд

Вижте какво направиха „сините“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки