Фенове налагали юноши на ЦСКА в Пловдив

Мачът между юношите на „червените” и Локомотив бе скандално прекратен

Фенове налагали юноши на ЦСКА в Пловдив

Треньорът на юношите до 17 години на ЦСКА Галин Иванов разкри, че негови играчи са били физически малтретирани от част от публиката в Пловдив, която нахлу на терена и прекрати скандално мача с Локомотив при резултат 2:2. Двубоят бе спрян в 74-ата минута, след спречкване между вратаря на гостите Даниел Наумов и нападателят на домакините Георги Чукалов. Играчът на Локо пада на терена, като се твърди, че е бил ударен от Наумов. Галин Иванов, който е свидетел на инцидента твърди, че падането му е било "артистично".

"Ако Даниел Наумов е виновен, нека си понесе наказанието. Според мен обаче нападателят на Локомотив падна артистично. Но да влезеш на терена и да риташ дете, това умът ми не го побира?! Нямам думи просто. Тези хора псуваха и обиждаха моите футболисти през цялата среща. Това не е нормално. Да, блъснах човека, който риташе Дани. Да го оставя ли?! Тези момчета са ми като синове. Не съм доволен от играта на моя отбор. Има някакъв необясним спад от началото на сезона", заяви афектираният Иванов пред “Viasport”. Според него са удряни и други от възпитаниците му, например капитанът Марио Йорданов.

"Даниел Наумов удари Чукалов абсолютно непредизвикано. След това отвърна на хора от публиката, която бе зад вратата и му подвикваха. Оттам тръгна всичко. След това вече не мога да кажа кой кого е удрял, аз бях далеч, а в суматохата тръгнах да си пазя децата. Същото направи и Галин Иванов. Имаме видеозапис, там ще се види всичко. Нямам никакви претенции. Единствено съжалявам, че направихме много добър мач, а сега най-вероятно ще загубим служебно, може да понесем и други санкции. Знам, че Наумов е национал и точно заради това не му прави чест да се поддава на провокации. Каквото и да са му казали. Не оправдавам, разбира се, и постъпката на нашите фенове", коментира колегата му от Локо Иван Петров.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки