Сензациите в пресата: Няма заплати на „Герена”

Мерсин най-после плаща за Спас Делев, Наумовски свалил 5 килограма и още...

Сензациите в пресата: Няма заплати на „Герена”

Сензациите в пресата днес, четвъртък, 28.082014 година:

„Меридиан мач“: Мерсин най-после плаща за Спас Делев
Сагата за половината пари от трансфера на Спас Делев в Мерсин, осъществил се в началото на 2012 година, е към своя край. „Меридиан Мач" научи, че турците са уверили шефовете на „армейците“, че въпросните 600 хиляди евро съвсем скоро ще постъпят в касата на ЦСКА. Очакванията са това да се случи най-късно до края на септември. Същевременно стана ясно, че крилото най-вероятно ще премине в Локомотив (Сф).

„Тема спорт“: Наумовски свалил 5 килограма
Македонският вратар на Левски Кристиян Наумовски е свалил близо 5 килограма от теглото си. Това е станало, откакто треньор на вратарите стана Валентин Захариев. Във вторник Наумовски пази на вратата на дублиращия тим на „сините“, който победи Литекс с 1:0. Той не е бил титуляр за мъжкия тим от първия кръг срещу Локомотив Пд (1:1). По време на мача с дубъла на Литекс Наумовски имаше и една-две колебливи намеси, но не допусна гол, което донесе успеха на „сините“. След срещата лично старши треньорът на дубъла Георги Тодоров му благодари за участието и проведе кратък разговор с него. Румънски журналисти, които пристигнаха в края на мача, останаха много учудени,че Наумовски играе за втория състав на Левски. Те бяха дошли за тренировката на Лудогорец на "Георги Аспарухов" и не можеха да повярват,че македонецът, който игра в Динамо (Букурещ) преди да дойде в Левски, е пратен в дубъла. Наумовски ще попадне в групата за домакинството на Черно море утре. Другият страж ще е юношеският национал до 19 години Александър Любенов. В последните два мача (с Ботев 2:1 и Литекс 0:3) на вратата бе именно младокът. Пламен Илиев пък ще бъде готов за игра след паузата в първенството заради евроквалификацията на националния отбор.

„Меридиан мач“: Няма заплати на „Герена”

Финансовата криза в Левски удря мощно по футболиста и служители. Според сигурна информация на „Меридиан Мач“ на „Герена“ всички са без заплати вече втори месец. За последно играчите са получи възнагражденията си за месец май. По план те трябваше да вземат пари на 15 юли, а оттогава се прави отсрочка след отсрочка. Първоначално играчите са били уведомени, че ще получат парите си най-късно  до края на юли. После срокът е бил 10 авуст и така нататък. Към днешна дата заплати не са дадени, като последният срок, който е съобщен на футболистите от ръководството, е до края на настоящата седмица. Тоест, днес или утре на „Герена“ трябва да се раздават пари, но това най-вероятно няма да стане. Служителите в клуба включително и мениджърът Георги Иванов също са без заплати. До този момент футболистите не са по казвали демонстративно, че не са доволни от факта, че им бавят заплатите. Със сигурност обаче в отбора има напрежение, а то се отразява на изявите на терена.

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Кабаков ще свири Вечното дерби

Вижте всички съдийски назначения за първия плейофен кръг

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

Митков в Левски до 2027 година

"Сините" се обвързаха с големия си талант

Капитанът на футзалния Черно море: Мислим за титлата

Пламен Стойков се цели и в Шампионска лига

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки